ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Πρωτομαγιά: Πέρασμα με βροχές από την Πελοπόννησο προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. | | |
Σάκης Αρναούτογλου
Με συννεφιές στη δυτική Ελλάδα θα ξημερώσει η Πρωτομαγιά με τον Σάκη Αρναούτογλου να σημειώνει ότι θα μεταφερθούν στα ανατολικά. 

Ειδικότερα, ανήμερα της Πρωτομαγιάς θα έχουμε πέρασμα από βροχές στα Επτάνησα, στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία, στη Στερεά, στην Αττική και στην Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός αλλάζει και θα βελτιωθεί όπου θα έχει βρέξει και κάποιες μπόρες θα έχουμε στα ΒΔ τμήματα της χώρας.

Από εκεί και πέρα όμως και συγκεκριμένα από το βράδυ της Τρίτης στα κεντρικά, βόρεια και δυτικά τμήματα θα έχουμε αστάθεια με περισσότερες βροχές.

Πάντως για σήμερα Παρασκευή και από το πρωί θα έχουμε βροχές στη Χαλκιδική, στις Σποράδες και την Εύβοια. Από το μεσημέρι και μετά τα όποια φαινόμενα θα εντοπίζονται στη Λακωνία και στη Μεσσηνία, ενώ το βράδυ θα κυριαρχήσει η ξαστεριά. Η θερμοκρασία το μεσημέρι αναμένεται στους 21 βαθμούς στα κεντρικά, στους 12 με 19 στα βόρεια και στους 18 στα νότια.

Στην Αττική, θα έχουμε ήλιο το πρωί και στα ΒΑ συννεφιές με λίγες ψιχάλες. Η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια από το πρωί και συννεφιές στη Χαλκιδική. Η θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε συννεφιές το πρωί στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, ενώ την Κυριακή οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ καλές με ηλιοφάνεια από το πρωί. Ωστόσο από το απόγευμα θα μας περάσει μια δέσμη νεφών στα δυτικά που θα έχουμε αργά το βράδυ κάποιες βροχές.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ