ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Διεκδικούμε για την Αργολίδα πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα που αλλάζει

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:47:00 μ.μ. | | |
Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
 Τα τέσσερα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη η δέσμευση για ισχυρή ανάπτυξη έγινε πράξη και έγιναν βήματα μπροστά.

Δρομολογήθηκαν και στον τόπο μας πράγματα. Η τοπική οικονομία μας, ωστόσο, χρειάζεται ακόμη περισσότερη ενίσχυση, διεκδικώντας το τρίπτυχο έργων υποδομών, στήριξης των αγροτών/ παραγωγών και επιχειρηματικά κίνητρα. Η άμεση έναρξη των εργασιών των μεγάλων έργων είναι ένα πρώτο βήμα για την επίτευξη του πρώτου μεγάλου εθνικού στόχου για ανάπτυξη και καλύτερους μισθούς που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την περίοδο 2023-2027. Η Αργολίδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Ευθύνη μας είναι να διασφαλίσουμε ότι η προσέλκυση των επενδύσεων θα συμβαδίζει με τη βιωσιμότητα, ενώ παράλληλα θα διατηρεί την ταυτότητα του τόπου μας.

Βασική προτεραιότητα για την ανάπτυξη της Αργολίδας, αλλά και της χώρας μας, είναι η στήριξη και η προστασία των μικρομεσαίων παραγωγών, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας ήταν μια δέσμευση που έγινε πράξη και η δέσμευση για πιο καλοπληρωμένη εργασία και αυτή υλοποιείται με στόχο την επόμενη τετραετία να αυξηθούν οι μισθοί κατά 25%. Για να συνεχιστεί αυτή η πορεία είναι σημαντικό εκτός από την προσέλκυση νέων επενδύσεων να στηρίξουμε την ήδη υπάρχουσα οικονομική δραστηριότητα. Να ενδυναμώσουμε τους αγρότες και τους παραγωγούς της περιοχής μας. Είναι τα χέρια που κρατούν την οικονομία μας τόσα χρόνια, που στηρίζουν όλη τη χώρα με τα προϊόντα τους.

Παράλληλα, υπάρχει ανάγκη για δυναμική διεκδίκηση κινήτρων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας σε όλους τους τομείς, με έμφαση στις υπάρχουσες επιχειρήσεις του τόπου μας και στους νέους. Η καινοτομία που θα έρθει ως αποτέλεσμα θα έχει άμεση εφαρμογή σε κάθε κλάδο απασχόλησης. Η αγορά εργασίας αλλάζει, και το κράτος πρέπει να είναι σύμμαχος των πολιτών στην προσπάθεια προσαρμογής στις νέες συνθήκες. Η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για πλήρη ψηφιοποίηση του κράτους με αποτέλεσμα ταχύτερη εξυπηρέτηση με μικρότερο κόστος χρόνου και χρήματος, η μείωση φόρων και η αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας είναι συνθήκες που θα επιφέρουν άνθηση στην επιχειρηματικότητα και τις νέες επενδύσεις. H Νέα Δημοκρατία εξασφάλισε ήδη επενδύσεις που θα κάνουν την πρόοδο μέρος της ζωής όλων μας και οι κάτοικοι του τόπου μας θα πρέπει να λάβουν το μερίδιο που τους αναλογεί από από την ανάπτυξη.

Είναι πλέον στο χέρι μας να επιλέξουμε πως θα εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να αυξήσουμε το θετικό αντίκτυπο στο νομό μας, να διεκδικήσουμε και να ενισχύσουμε περαιτέρω το μερίδιο μας και το ρυθμό της ανάπτυξης για το τόπο μας, να δυναμώσουμε τη φωνή μας μέσα στη Βουλή, για να πάμε μαζί, μπροστά, δυνατά. Για να διεκδικήσουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αργολίδας στην Ελλάδα που αλλάζει. Για να πάμε την Αργολίδα μας μπροστά, δυνατά.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ