ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Στην Ήρα Αργολίδας τίμησαν τον Άγιο Γεώργιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 μ.μ. | | | |
Περιφορά εικόνας
Με θρησκευτική λαμπρότητα τιμάται η γιορτή του Αγίου Γεωργίου στην Κοινότητα της Ήρα, του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα.
Την παραμονή της εορτής, Κυριακή 22 Απριλίου 2023, τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός ιερουργούντος του Γενικού Αρχιερατικού της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Πέτρου Αθανασόπουλου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.
Τον πανηγυρικό εσπερινό παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Μπέγκος, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου και υπ. Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γ. Μαλτέζος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Τ. Γανώσης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους Μυκηνών Μ. Ρέσκος, Δ. Κρίγγος, Γ. Σαρρής, Ν. Γκαβούνος, Χ. Πετσέλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού Ν. Δελής, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι οι υποψήφιοι βουλευτές Αργολίδας με την ΝΔ Γιώργος Δωροβίνης, Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο υποψηφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδας Τάκης Παπαϊωάννου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα Τ. Χειβιδόπουλος και πολύς κόσμος από την περιοχή και όχι μόνο.
Στον εορταστικό εσπερινό παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής. Ακολούθησε η περιφορά της εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου σε όλο το χωριό προς ευλογία των κατοίκων.
Στο τέλος του Εσπερινού ο εφημέριος του ναού π. Θεόδωρος Μποτσώνης ευχαρίστησε τους Ιερείς και τον κόσμο που παραβρέθηκαν στην εορτή.
Να σημειωθεί πως το χωριό Ήρα βρίσκεται μέσα στον Αργολικό κάμπο και είναι περιτριγυρισμένο με πορτοκαλιές. 
Το τελευταίο διάστημα το εκκλησιαστικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Ιερέα π. Θεόδωρου, έχει πραγματοποιήσει σημαντικά έργα, όπως την επισκευή του καμπαναριού της εκκλησίας καθώς και τον ευπρεπισμό του ναού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ