ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Η εταιρεία [deconcrete] στη 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. | |
Promo
Η εταιρεία [Christos Passas - deconcrete], ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 2η Εκθεση Τοπικών Προϊόντων, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2023 στην πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο. 

Η έκθεση είναι μία παράλληλη δράση με το 8th Mediterranean Yacht Show, που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Η 2η Εκθεση Τοπικών Προϊόντων διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ. Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις και παραγωγοί από διάφορες κατηγορίες και θα επιτρέψει στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τα προϊόντα και τις δημιουργίες της τοπικής αγοράς.

Η επιχείρηση [deconcrete] θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της έκθεσης μια εκτενή γκάμα των χειροποίητων δημιουργιών από σκυρόδεμα, η οποία θα περιλαμβάνει τσιμεντένια κασπώ, διακοσμητικά και άλλα χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο. Η δύναμη των δημιουργιών [deconcrete] βρίσκεται στο στιλ, στον χαρακτήρα τους και στον ηθικό τρόπο κατασκευής τους.

Η 2η Εκθεση Τοπικών Προϊόντων αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για εμάς να ενισχύσουμε το εμπορικό μας δίκτυο στην τοπική αγορά και παράλληλα να επεκτείνουμε τον επαγγελματικό μας ορίζοντα.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας για να ανακαλύψετε την αισθητική του δημιουργικού τσιμέντου και την ποιότητα των δημιουργιών [deconcrete].
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ