ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Τι ανέφερε στο Kontra Channel ο υπ. βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Τάκης Παπαϊωάννου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:57:00 μ.μ. | | |
Τάκης Παπαϊωάννου
Στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη εμφανίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τάκης Παπαϊωάννου το βράδυ της Πέμπτης 27 Απριλίου.

Τα κύρια σημεία των τοποθετήσεων του Τάκη Παπαϊωάννου ήταν τα εξής:

- Το ζήτημα είναι όχι μόνο εάν μειώνεται η ανεργία αλλά και τι είδους δουλειές δημιουργούνται. Έχουμε πλέον το φαινόμενο να δουλεύουν δύο και τρία άτομα σε ένα νοικοκυριό και ο μήνας να μη βγαίνει. Αυτό είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

- Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χαρίσει στα ολιγοπωλιακά συμφέροντα τους κεντρικούς τομείς της οικονομίας. Έτσι μέσω εναρμονισμένων πρακτικών αλλά και της έμμεσης φορολογίας σαρώνεται το εισόδημα των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων.

-Τα επιδόματα και τα κάθε είδους pass δεν σκοπεύουν στην αύξηση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών αλλά στην επιδότηση της αισχροκέρδειας.

- Τα χαμηλά και μεσαία στρώματα έχουν απολέσει το 40% της αγοραστικής τους δύναμης την τελευταία τετραετία. Οι πραγματικοί μισθοί μειώθηκαν λόγω του πληθωρισμού αλλά και της πλήρους απορρύθμισης της αγοράς από τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη.

-Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέτει το δίλημμα "ή εγώ ή κανείς" στον ελληνικό λαό, με περισσή αλαζονεία και χωρίς μάλλον να έχει συναίσθηση σε ποια κατάσταση έχει φέρει η πολιτική του την κοινωνία.

-Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι ή μένουμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή προχωράμε. Αυτό το δίλημμα πρέπει να το κατανοήσει ο ελληνικός λαός.

- Οι πολιτικές δυνάμεις εντός του προοδευτικού τόξου θα κληθούν πολύ σύντομα να απαντήσουν υπεύθυνα εάν θέλουν μια κυβέρνηση που θα σχηματιστεί σε προγραμματική βάση και θα νομοθετήσει για την ανακούφιση των πολλών με μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και αύξηση εισοδήματος ή εάν θα ανοίξουν τον δρόμο για μια ακόμη τετραετία Μητσοτάκη.

-Οι προγραμματικές εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν πείθουν κανέναν όταν συγκρίνονται με τις αντίστοιχες του 2019 και τις πολιτικές που εφάρμοσε.

-Έχουμε εμπιστοσύνη στον θεσμό της δικαιοσύνης αλλά συμβαίνει ενίοτε κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί όπως ο κύριος Ντογιάκος να υπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές κατευθύνσεις όταν ο ίδιος με περισσή αλαζονεία και σε άμεση πολιτική συνεννόηση με την κυβέρνηση δηλώνει πως θα σταματούσε τις έρευνες της ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές εάν τις γνώριζε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ