ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Η πρώην παίκτρια του Voice Αλεξία Χιώτη από το Άργος κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από ραδιοφωνικό παραγωγό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 μ.μ. | | |
Αλεξία Χιώτη
Η Αλεξία Χιώτη από το Άργος, πρώην παίκτρια από τον πρώτο κύκλο του The Voice στον ΣΚΑΪ, κατήγγειλε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από μουσικό παραγωγό, πριν από δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Αλεξία Χιώτη εξομολογήθηκε στον ΑΝΤ1: «Έχω ταραχτεί και μόνο που το σκέφτομαι. Αν με ρωτούσες δύο χρόνια πριν, που συνέβη το περιστατικό, δεν θα μπορούσα ούτε να αρθρώσω λέξη. Τώρα που πέρασε ο καιρός έχω αποδεχθεί σιγά σιγά το τι συνέβη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και ειδικά για μία γυναίκα, που είναι μόνη της, να προσπαθεί να κυνηγάει το όνειρό της και να εκμεταλλεύεται όποιος έχει την εξουσία, λίγη ικανοποίηση. Ειδικά όταν έχεις έναν άνθρωπο που σου λέει “δεν σε θέλω”».

«Η γνωριμία μας ξεκίνησε μια χαρά, όπως και η συνεργασία. Είχαμε βάλει πλάνα να κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα, μέχρι που ξαφνικά άρχισε να συμπεριφέρεται αρκετά χυδαία και βίαια. Ήταν επιθετικός σε σημείο που κατέληξα άθελά μου σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Θα μου πεις τώρα “πόσο χαζή μπορεί να είσαι”. Κι όμως είμαι. Καταγόμενη από το Άργος, κινούμαι μόνο με τρένα, δεν οδηγώ στην Αθήνα και δεν ξέρω τους δρόμους. Τον ρώτησα λοιπόν πού πηγαίναμε και μου απάντησε ότι πηγαίναμε σε ένα ξενοδοχείο. Του είπα “σοβαρά μιλάς; Θα σου δώσω εγώ τέτοιο δικαίωμα;”, άνοιξα την πόρτα και έφυγα. Στο αμάξι προσπάθησε να βάλει τα χέρια του στα πόδια μου και του είπα “μην με αγγίζεις, πάρε τα χέρια σου από πάνω μου”.

Βγαίνοντας από το αμάξι, δεν περνούσε άλλο αυτοκίνητο, αλλιώς θα το είχα καταγγείλει στο πρώτο Αστυνομικό Τμήμα. Ήμουν μόνη μου, σε απόλυτο σοκ. Ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω τι να κάνω, να ουρλιάξω, να κλάψω… Με παρακαλούσε και μου έλεγε “κάνε μου τη χάρη”», συνέχισε η τραγουδίστρια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ