ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Με μεγάλη επιτυχία η 10η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους (αποτελέσματα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:40:00 μ.μ. | |
Παιδιά σε αθλητική διοργάνωση
Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Άργους και κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις μας, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία για 10η σχολική χρονιά, η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους.
Και φέτος συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Ε' και Στ' τάξης των επτά Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Άργους, καθώς επίσης και τα Δημοτικά Σχολεία, Κεφαλαρίου, Σκαφιδακίου, Νέας Κίου, Κιβερίου και το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Μαλτέζου.
Τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κλασσικό αθλητισμό και να αναδειχθεί η σημασία της ενασχόλησης με αυτόν.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μιλάμε για μια εκδήλωση – θεσμό στην πόλη του Άργους αφού η άψογη διοργάνωση μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και με άλλες δράσεις, όπως αυτή της εθελοντικής αιμοδοσίας, της “Τράπεζας Αίματος των Δημοτικών Σχολείων - Μαθήματα Ζωής”, που θα πραγματοποιηθεί για 18η φορά τη Κυριακή 28 Μαΐου 2023.
Eυχαριστούμε πολύ για τη παρουσία τους και την πολύτιμη βοήθεια, τους
ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού& τον Πρόεδρο του κ. Νικόλαο Δελλή
Α!βάθμιαΣχολική Επιτροπή Εκπαίδευσης & τον Πρόεδρο της κ. Νικόλαο Γκαβούνο
Β!βάθμια Σχολική Επιτροπή Εκπαίδευσης & τον Πρόεδρο της κ. Τρύφωνα Μποζιονέλο
Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους
Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ κ. Ιωάννη Μπόλλα
Πρόεδρο ΕΠΣ Αργολίδας κ. Βασίλη Σιδέρη
Γιατρό Αγώνα Λεζέ Ελένη παιδίατρο
Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Άργους
Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Αργολίδας «Ελπίδα Ζωής»
Υπεύθυνους Γυμναστές Αγώνων κ. Κων/νο Καμπόσο & κ. Λατσώνα Ελένη
Catering«Κτήμα Βασιλείου»
Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία και την συνεχή υποστήριξη, τους Εθελοντές γονείς-μέλη Συλλόγων Γονέων Παλαιούς Προέδρους των Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων Λυγγίτσο Αλέξανδρο, Μολέ Σταύρο & Μαντά Παναγιώτη
Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων
Σκλιάμη Μαρία
Δαμάλα Αντώνη
Παρουσίαση αγώνων
Δημακοπούλου Κατερίνα

Γυμναστές των σχολείων που ήταν κοντά μας
Γιάναρος Βασίλειος, Γκολέμη Αναστασία, Δαμάλα Σωτήριο, Κατσουλιέρη Αναστάσιο, Καραβέλος Γεώργιος, Καλατούδη Εφη, , Λύγδα Βιβή, Μποζιονέλο Τρύφωνα και Πάνα Βασιλική
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους γονείς των μικρών μαθητών, που στηρίξαν με τη παρουσία τους τη προσπάθεια των Συλλόγων Γονέων& Κηδεμόνων και τους καλούμε να συνεχίσουν να συμμετέχουν ενεργά στους συλλόγους και στις δράσεις που αυτοί πραγματοποιούν, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά που είναι στα Δ.Σ. των συλλόγων του κάθε σχολείου. Όλοι μας παλεύουμε για ένα και μοναδικό στόχο …… Ένα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας !!!
Κλείνοντας θα μας επιτρέψετε να δώσουμε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, μέσα από τη καρδιά μας στα παιδιά, που κάνουν τις δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε, αυτό που τους ζητάμε απλά όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τους συλλόγους γονέων ….. να μας χαρίζουν απλόχερα το χαμόγελο τους !!!
Με τιμή
Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου ,7ου
Δημοτικών Σχολείων Άργους


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ