ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Η προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας παρουσίασε με επιτυχία την 10η Αθλητική γιορτή στίβου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. | |
Κατερίνα Δημακοπούλου
Για 10η χρονιά πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους, την Κυριακή που μας πέρασε, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους. 

Η γιορτή αυτή είναι μια πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Άργους, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η οποία αποτελεί την κορύφωση των εκδηλώσεων τους στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν περίπου 250 μαθητές και μαθήτριες της Ε' και Στ' τάξης των επτά Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Άργους, καθώς επίσης και των Δημοτικών Σχολείων, Κεφαλαρίου, Σκαφιδακίου, Νέας Κίου, Κιβερίου και του Ιδιωτικού Εκπαιδευτήριου Αφών Μαλτέζου.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικά από τα αθλήματα του κλασσικού αθλητισμού και να αναπτύξουν αθλητικό ομαδικό πνεύμα ευγενούς άμιλλας.

Ύστερα από πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής, την 10η Αθλητική Γιορτή Στίβου παρουσίασε με εξαιρετική, κατά κοινή ομολογία, επιτυχία η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και προπονήτρια κολύμβησης των Ιπτάμενων Αργολίδας, Κατερίνα Δημακοπούλου. Το όνομα της Κατερίνας Δημακοπούλου είναι συνυφασμένο με την παρουσίαση των αγώνων αλλά και με την οργάνωση τους, καθώς βρέθηκε αρωγός δίπλα στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, από την σύλληψη της ιδέας των αγώνων αυτών το 2012 που πραγματοποιήθηκε η 1η αθλητική γιορτή στίβου έως και σήμερα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες, στα μέλη των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και στην οργανωτική επιτροπή για την άψογη διοργάνωση και στην προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας για την εξαιρετική της εμφάνιση στην παρουσίαση των αγώνων!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ