ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

11 αθλήτριες από την Αργολίδα στην προπόνηση προεπιλογής για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Προκορασίδων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. | |
Γυναικείο ποδόσφαιρο
Στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης βρέθηκε χθες ο προπονητής των Εθνικών ομάδων νεανίδων και κορασίδων, Γιώργος Παπακώστας, προκειμένου να δει αθλήτριες από τη Μεσσηνία, τη Λακωνία και την Αργολίδα, που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα προκορασίδων (γεν. το 2008 και το 2009).

Τον ομοσπονδιακό προπονητή υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και ο υπεύθυνος των γυναικείων και αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ενωσης, Πέτρος Αλάμαρας. Οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΜ έδωσαν στον κ. Παπακώστα μια σακούλα με μεσσηνιακά προϊόντα.
Η προπόνηση προεπιλογής έγινε με τη βοήθεια του προπονητή των μικτών ομάδων Μεσσηνίας Θανάση Τσούκλερη και του συνεργάτη του, Γιώργου Πατρίκη. Ακόμα το “παρών” έδωσαν ο προπονητής του Πατίστα Νίκος Κακαλέτρης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Σπύρος Αντωνόπουλος και ο γυμναστής Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος.

Στην προπόνηση συμμετείχαν εννέα παίκτριες του Πατίστα, οχτώ από τον Φείδωνα Αργους, τρεις από τον Α.Ο. Αργολίδας 2000 και δύο από τον Πανλακωνικό. 

Συγκεκριμένα οι παίκτριες της καλαματιανής ομάδας είναι οι: Βικτώρια Λαλούση, Κανέλα Μπασέα, Βασιλική Μπιζίμη, Αναστασία Κάστορα, Βάγια Κακαλέτρη, Βασιλική Κάργα, Ελένη Παρθένιου, Ευαγγελία Παπαδέα και Σταυρούλα Τσουλάκου.

Από τον Φείδωνα Άργους ήταν οι: Μαρία Δημητρίου, Μαρκέλλα Πάστρα, Ανυ Παραλυκούδη, Σοφία Κεχαγιά, Μαρίλια Κουκουμάνου, Βασιλική Σταύρου, Σπυριδούλα Σαμπάνη, Χύκα Μέγκι. Στο γήπεδο ήταν και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Τότσικας.

Από τον Α.Ο. Αργολίδας 2000 ήταν οι: Αναστασία Παπαντωνίου, Δήμητρα Κυριακίδου, Ηλιάνα Ολυμπίου και από τον Πανλακωνικό η Αλίκη Μπουτεράκου και η Δέσποινα Μαντζουράνη.

Σήμερα θα γίνει προπόνηση προεπιλογής στην Πάτρα, όπου έχουν κληθεί 14 παίκτριες από Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ζάκυνθο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ