ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Στα χέρια της αστυνομίας σπείρα ανηλίκων που είχε γίνει εφιάλτης στο Ναύπλιο - Είχαν διαρρήξει 15 σπίτια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:33:00 π.μ. | | |
κλέφτης
Μια ομάδα ανήλικων Ελλήνων με αρχηγό έναν 19χρονο αποτελούσαν την σπείρα που είχε γίνει εφιάλτης για τους κατοίκους στο Ναύπλιο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων, όπου έκαναν διαρρήξεις σε 15 σπίτια στο διάστημα από τις 25 Φεβρουαρίου ως τις 7 Μαΐου.

Από την διερεύνηση των στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ναυπλίου προέκυψε ότι ο 19χρονος και οι τρεις ανήλικοι, που συνελήφθησαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους– Μυκηνών, ήταν οι δράστες 12 κλοπών με λεία χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας άνω των 35.800 ευρώ, ενώ είχαν κάνει και τρεις απόπειρες διάρρηξης.

Στην κατοχή των τεσσάρων νεαρών κατασχέθηκαν δυο οχήματα που χρησιμοποιούσαν στις διαρρήξεις, 300 ευρώ και διάφορα κοσμήματα και ρολόγια, οι ιδιοκτήτες των οποίων αναζητούνται. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ και σε βάρος των γονέων των τριών ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ