ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ναύπλιο: Όλα έτοιμα για το 19ο Final Four του Κυπέλλου Χάντμπολ Ελλάδος Ανδρών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:17:00 μ.μ. | | |
Χειβιδόπουλος
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το 19ο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών Λουξ που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας Ναυπλίου το διάστημα 8-9 Μαΐου 2023, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ναυπλιέων.

Το Ναύπλιο θα φιλοξενήσει για 1η φορά τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού χάντμπολ, ενώ στην Πελοπόννησο θα διεξαχθεί για 6η φορά τελική φάση του θεσμού μετά την Πάτρα (2004, 2012, 2019) και το Λουτράκι (2001, 2016).
Για το Ναύπλιο ταξιδεύουν οι ομάδες χάντμπολ της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του ΑΣΕ Δούκα όπου μαζί με τον  Διομήδη Άργους,  θα αγωνιστούν στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, αγωνιζόμενοι στον Ημιτελικό την Δευτέρα (08/05, 19:15), ενώ το άλλο ζευγάρι αποτελείται από τους ΑΣΕ Δούκα και Διομήδη Άργους (08/05,  15:30)
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας του Ναυπλίου και θα μεταδοθούν από τα κανάλια της ΕΡΤ.
Στον πολυχώρο "Φουγάρο" (Ασκληπιού 98, Ναύπλιο) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαϊου 2023 η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 19ου Final Four του Κυπέλλου Ανδρών Λουξ.
Παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ/ΟΧΕ Ανδρέας Μούκιος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και φυσικά οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ.
Ρεκόρ συμμετοχών ο Δούκας

Ιστορία γράφει φέτος ο ΑΣΕ Δούκα, καθώς έφτασε τις 10 συμμετοχές σε Final Four και ανέβηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας ξεπερνώντας Φίλιππο Βέροιας και Πανελλήνιο.

Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» έχει 4 τρόπαια, το τελευταίο το 2010.
Ο Διομήδης Άργους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κατακτήσει Κύπελλο Ελλάδας, παρότι αυτή είναι η 7η συμμετοχή του σε Final Four, ενώ έχει παίξει και σε έναν τελικό (2014).

Η ΑΕΚ έχει 4 τρόπαια στην 6η συμμετοχή της σε Final Four και ο Ολυμπιακός έχει μία κατάκτηση και ετοιμάζεται για την 3η του συμμετοχή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ