ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Αργολίδας: Με επιτυχία το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:21:00 μ.μ. | |
Κωστούρος
 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά στην πρώτη πρωτεύουσα του ελεύθερου Ελληνικού κράτους, το Ναύπλιο, η τελική φάση (final four) του 1ου Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου 2022 – 2023, που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Αργολίδας σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) 

Οι αγώνες της τελικής φάσης διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο «ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΒΕΡΗΣ» στις 16 και 17 Μαΐου 2023 ,σε αγαστή συνεργασία με τον ΔΟΠΠΑΤ και τον Δήμο Ναυπλιέων. 
Προσκεκλημένοι και παρόντες στην τελετή απονομής της σημαντικής αυτής διοργάνωσης ήταν δύο από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία της υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κος Μαυρωτάς Γεώργιος και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Κ.Ο.Ε. κος Αφρουδάκης Γεώργιος. Παρών επίσης ήταν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κος Κωστούρος Δημήτριος, ο πρόεδρος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Κ.Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) του Υ.ΠΑΙ.Θ. και Διευθυντής Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ. κος Κερερές Δημήτριος, ο πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. και Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Αργολίδας κος Πολύδωρος Βασίλειος ,ο δημοτικός σύμβουλος κος Χελιώτης Κωνσταντίνος και οι συνεργάτες της Κ.Ο.Ε. κος Τρούλος Παναγιώτης και κος Αγγελέτος Παναγιώτης 
Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι εξής: Μικτή Πάτρας, Μικτή Βόλου , Δ5 Αθήνας, ΓΕ.Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 

Το πρόγραμμα των αγώνων είχε ως εξής: 

Τρίτη 16/05/2023 : 12:00μ.μ. 1 ος ημιτελικός μεταξύ των ομάδων Δ5 Αθηνών – μικτή Πάτρας. Νικήτρια αναδείχτηκε η Δ5 Αθήνας με σκόρ 16 - 8. 13:00μ.μ. 2 ος ημιτελικός μεταξύ των ομάδων ΓΕ.Λ. Βουλιαγμένης – μικτή Βόλου. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του ΓΕ.Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ με σκορ 22 – 5.

Τετάρτη 17/05/2023: 11:00 π.μ. Μικρός τελικός μεταξύ των ομάδων μικτή Πάτρας – μικτή Βόλου. 

Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της μικτής Πάτρας, και κατέκτησε την τρίτη θέση του 1 ου Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος με σκορ 15 - 9. 12:00 μ.μ. 

Μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων Δ5 Αθήνας – ΓΕ.Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ όπου πρωταθλήτρια ομάδα του 1 ου Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος αναδείχτηκε η ομάδα του ΓΕ.Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ με σκορ 7 - 17 . 

13:00 Απονομές. 

Στην τελετή απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες , από τον Δήμο Ναυπλιέων προς τον Γ.Γ.Α. κο Μαυρωτά Γεώργιο, ο οποίος δεσμεύτηκε για την διεξαγωγή του final four των σχολικών αγώνων 2023 – 2024 στο Ναύπλιο. Από την Κ.Ο.Ε. προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κο Κωστούρο Δημήτριο, προς τον κο Περιφερειάρχη Αργολίδας κο Νίκα Παναγιώτη,( την πλακέτα παρέλαβε ο κύριος Πολύδωρος ), προς τον Διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Αργολίδας κο Πολύδωρο Βασίλειο και προς τον δημοτικό σύμβουλο Κο Χελιώτη Κωνσταντίνο για τη συμβολή τους στην επιτυχή συνδιοργάνωση των αγώνων. 

Απονεμήθηκαν επίσης μετάλλια και κύπελα στους νικητές καθώς και έπαινοι συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες. Διαιτητές των αγώνων ήταν ο κος Κατσώνης Αναστάσιος, ο κύριος Παντελής Αιγέας, γραμματέας η κα Λυκούδη Άννα, χρονομέτρης η κυρία Ντούκα Αθανασία. Ιατρός των αγώνων ήταν ο κος Δασκαλόπουλος Ευθύμιος. 

Τέλος η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Αργολίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων, τον Δήμο Ναυπλιέων, τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και όλους όσους προσέφεραν τη στήριξη και τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος. 

Τα μέλη:
Σίδερης Δημήτριος 
Γκιόκα Παναγιώτα 
Καμπόσος Παναγιώτης
Ταμπάκης Χρήστος 
Κατσάς Απόστολος 
Τσιτουρίδης Παύλος 
Τζανή Ελένη 
Νάσιου Κυριακή 

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Δρ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ