ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Απολογισμός, ευχαριστίες και συγχαρητήρια από τον Ερμή Κιβερίου για την σεζόν 2022/23

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:38:00 μ.μ. | | |
Σήμα ομάδας
Με την λήξη της αγωνιστικής χρονιάς η Διοίκηση του Ερμή Κιβερίου θα ήθελε να ευχαριστήσει του φιλάθλους της ομάδας που με κόσμιο τρόπο μας υποστήριξαν και αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη μας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που για μια ακόμα χρονιά στάθηκαν στο πλευρό μας.

Το φετινό πρωτάθλημα δίκαια κατέκτησε η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας την οποία θα θέλαμε να συγχαρούμε δημοσίως. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναργειακού για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την κατάκτηση της 5ης θέσης στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Επίσης συγχαρητήρια και στις άλλες δύο ομάδες του νομού μας, την Ένωση Ερμιονίδας και τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου, που εκπροσώπησαν επάξια το Αργολικό ποδόσφαιρο και πέτυχαν την παραμονή τους για άλλη μια χρονιά στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Τέλος συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Αργολίδας και σε όλους τους συντελεστές, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες όλων των ομάδων για την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Ο Ερμής Κιβερίου παρά τις ατυχίες και τους τραυματισμούς διατηρήθηκε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και συνεχίζοντας την ανανέωση του έμψυχου δυναμικού με παιδιά από τις ακαδημίες. Στο πλάνο αυτό θα συνεχίσουμε και την νέα χρονιά.

Καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι σε όλους

Ο πρόεδρος Νταβέλος Αθανάσιος και το ΔΣ του Α.Ο. Ερμή Κιβερίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ