ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Επιδαύριος Ημι-μαραθώνιος Δρόμος 2023 - Ο δρόμος που οδηγεί στο Ιερό του θεού της ίασης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:49:00 μ.μ. | | |
Επιδαύριος Ημι-μαραθώνιος Δρόμος 2023
Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ανανεωμένος Επιδαύριος Δρόμος 2023. Ένας μεγάλος αριθμός δρομέων που ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις της διοργάνωσης, αγκάλιασε τόσο την ημι-μαραθώνια απόσταση όσο και τον αγώνα των 5χλμ επιβεβαιώνοντας ότι το ανανεωμένο πρόγραμμα του Επιδαύριου Δρόμου τον καθιστά πλέον έναν πολύ σημαντικό αγώνα στο αγωνιστικό καλεντάρι των χιλιάδων φίλων του τρεξίματος.
Κάτω από έναν υπέροχο ήλιο, οι αθλητές απόλαυσαν μια διαδρομή με ξεχωριστή ιστορική σημασία που συνδέει το Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου (εκκίνηση) με το Αρχαίο Θέατρο Ασκληπιείου Επιδαύρου (τερματισμός). Οι συμμετέχοντες έτρεξαν στα χνάρια του αρχαίου μονοπατιού που συνέδεε κατά την αρχαιότητα αυτές τις τόσο φημισμένες για τις ευεργετικές τους ιδιότητες τοποθεσίες και είχαν την μοναδική εμπειρία να τερματίσουν μέσα στο εξαιρετικά διατηρημένο Αρχαίο Στάδιο της Επιδαύρου.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στους δεκάδες μικρούς φίλους μας που έδωσαν πραγματικά μεγάλη μάχη στον παιδικό αγώνα των 1,5χλμ, κερδίζοντας το απλόχερο χειροκρότημα όλων των θεατών με την προσπάθεια τους.
Στην μεγάλη επιτυχία του Επιδαύριου Δρόμου συνέβαλαν αποφασιστικά και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό, οι δεκάδες εθελοντές που ήταν δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες και η αστυνομική δύναμη Επιδαύρου που διευθέτησε και φρόντισε την ασφάλεια όλων των αθλητών. Επίσης, δυναμικό παρών με το χειροκρότημα τους και την ενθάρρυνση προς τους αθλητές έδωσαν τόσο οι κάτοικοι της περιοχής σε όλο το μήκος της διαδρομής.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, νικήτρια των 21χλμ αλλά και overall νικήτρια αναδείχθηκε η Ali Wright κα την ακολούθησαν η Χριστοπούλου Χριστίνα και η Ελεάννα Γλύκα στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Στους άνδρες μεγάλος νικητής ήταν ο Ιωάννης Θυμάρας ενώ μαζί του στο βάθρο των νικητών ήταν και ο Σαμόλης Πέτρος στην 2η θέση με Χατζηδούλη Αντώνη στην 3η.
Στον αγώνα των 5χλμ στους άντρες οι τρεις πρώτοι ήταν οι Δούρος Κωνσταντίνος, Κουτρουμπής Παύλος και Ρηγόπουλος Φώτιος, ενώ οι νικήτριες στις γυναίκες ήταν οι Δαγρέ Μαρίνα, Στελλάτου Αγγελική και Μορφάκη Χριστίνα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ