ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Δόθηκε η εκκίνηση για τον Επιδαύριο Δρόμο 2023

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:54:00 π.μ. | | |
Δρομείς
Με πολύ καλό καιρό και με μεγάλη συμμετοχή Αθλητών ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 7 Μαϊού στην Επίδαυρο ο Επιδαύριος Δρόμος 2023.

Πλήθος δρομέων όλων των ηλικιών βρέθηκαν στην γραμμη της εκκίνησης των αγωνισμάτων για να  ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στον «Επιδαύριο Δρόμο», ο οποίος πλέον είναι 21km. 

Στο σημείο της εκκίνησης βρέθηκαν το ε\πρωί την Κυριακής ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης και ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης. 
Ο αγώνας ενώνει το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου με το Μεγάλο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, μέσα από ιστορική διαδρομή πολιτισμού και αθλητισμού. Στη διαδρομή προστέθηκαν 6km μέσα σε καλντερίμια και δρόμους του Λυγουριού.

Με χαρά και με τιμή ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, η Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας και η whynot, διοργανώνουν τον «Επιδαύριο Δρόμο, 21km»
Στον «Επιδαύριο Δρόμο, 21 km» μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές κάθε ηλικίας και επιπέδου που τους αρέσουν οι μοναδικοί» αγώνες στο είδος τους.
Η διαδρομή ενώνει δύο από τα πλέον σημαντικά πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία, όχι μόνο της Πελοποννήσου αλλά όλης της Ελλάδος. Μια ιστορική κληρονομιά για όλο τον κόσμο, που πλαισιώνεται από το φυσικό κάλος μιας περιοχής που βρίσκεται μια ανάσα από την πρωτεύουσα Αθήνα και πολύ κοντά σε πολλά άλλα μέρη ιδιαίτερης ομορφιάς και ιστορικής σημασίας.

21 χιλιόμετρα, δίπλα στη θάλασσα και μέσα σε πλούσια βλάστηση. Μια ενδιαφέρουσα διαδρομή που οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν ή να περπατήσουν. Οι κατηγορίες είναι πολλές και απευθύνονται σε όλους. Το μόνο που πρέπει να υπάρχει είναι όρεξη για άθληση και καλή διάθεση. Εκτός από τα 21 χιλιόμετρα μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν 5 km.
Επιπλέον  υπάρχουν κατηγορίες για μαθητές δημοτικού σχολείου, γυμνασίου και λυκείου.
Αγωνίσματα – Διαδρομές
Τρέξιμο, ενηλίκων: 5 km. και 21 km.
Τρέξιμο, παιδικό: 1.5km.
Περπάτημα: 5 km.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ