ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Συγχαρητήρια του 2ου Γενικού Λυκείου Άργους στη μαθήτρια Σχοινοχωρίτη Κατερίνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. | | |
Στίβος
Ακόμα μια επιτυχία πέτυχε η μαθήτρια του σχολείου μας Σχοινοχωρίτη Κατερίνα της Γ΄ τάξης. Στους χθεσινούς πανελλήνιους σχολικούς αγώνες στίβου Ελλάδας- Κύπρου που έγιναν στην Ελευθερούπολη Καβάλας, η μαθήτρια μας πέτυχε την τρίτη πανελλήνια θέση στο άθλημα του αγώνα ταχύτητας 200 μέτρων με χρόνο επίδοσης 25.68.

Η σχολική μας κοινότητα εκφράζει την ικανοποίησή της και θέλει να δώσει ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, τόσο στην ίδια τη μαθήτρια για την επιτυχία της, αλλά και στον καθηγητή του σχολείου μας κ. Καμπόσο Κωνσταντίνο, που την προετοιμάζει.

Τέλος, θέλουμε να θυμίσουμε σε όλους ότι το σχολείο μας προάγει τόσο τον Αθλητισμό όσο και τον πολιτισμό και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να πρωτεύουν οι μαθητές του σε όλους τους στίβους των δραστηριοτήτων με πρωτεύοντα αυτόν της μάθησης που από χρόνια, αναμφίβολα, έχει κερδίσει την Πρώτη θέση.

Η συνέχεια προσεχώς ……… Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα χειροσφαίρισης του σχολείου μας συμμετέχει στο final-four του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος. Ευχόμαστε να κατακτήσουν την υψηλότερη θέση!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ