ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Το συρτάκι 35 μαθητών του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου που έκλεψε τις εντυπώσεις στην Ιταλία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:55:00 μ.μ. | | |
Μαθητές
Το Ιταλικό σχολείο Piubello di San Bonifacio, το οποίο επισκέφθηκαν 35 μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου δημοσίευσε φωτογραφίες και τις εντυπώσεις των Ιταλών μαθητών και καθηγητών από την γνωριμία τους αλλά και το συρτάκι των Ελλήνων μαθητών που έκλεψε τις εντυπώσεις. 
Μετάφραση από τα Ιταλικά:

"Η Ευρώπη κάτω των 15 φέρνει το συρτάκι στο σχολείο: συνέβη στο γυμνάσιο Piubello στο San Bonifacio χάρη στην επίσκεψη 35 μαθητών από το 2ο Γυμνάσιο στο Ναύπλιο, ένα σχολείο στην περιοχή της Πελοποννήσου της Ελλάδας .
Το ευρωπαϊκό έργο Etwinning

Εδώ και χρόνια, χάρη στη δέσμευση των καθηγητών αγγλικής γλώσσας, ο Piubello πραγματοποιεί το ευρωπαϊκό έργο Etwinning (μία από τις αρθρώσεις του Erasmus +) και φέτος οι πέντε δεύτερες τάξεις έχουν πλέξει ψηφιακές σχέσεις με τις ίδιες ηλικιακές ομάδες από την Τουρκία. Πολωνία, Ισπανία, Σλοβενία και, φυσικά, Ελλάδα. 

Η εργασία που στόχευε στη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού μονοπατιού προσανατολισμένου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση έζησε στη συνέχεια μια επιπλέον στιγμή επειδή οι νέοι της Πελοποννήσου συμμετείχαν σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο Βένετο που είχε ως αποτέλεσμα τη δυνατότητα να συναντηθούν προσωπικά με τους Sambonifacese ανταποκριτές τους."
Πηγή: larena.it


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ