ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Αστυνομικό Δελτίο: Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Αρκαδία, Μεσσηνία - Χειροπέδες σε 52χρονο για εκβίαση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:06:00 π.μ. | | |
Χειροπέδες σε 52χρονο για εκβίαση
Συλλήψεις για ναρκωτικά και για υπόθεση εκβιασμού περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναλτυικά:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά


Συνελήφθη, χθες (18.5.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά


Συνελήφθη, χθες (18.5.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 59χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγρόκτημα πλησίον της οικίας, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί -4- φυτά κάνναβης, ύψους έως -150- εκατοστά, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (18.5.2023) το απόγευμα, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -2- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο


Συνελήφθη, χθες (18.5.2023) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για απόπειρα εκβίασης.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ