ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Συνέντευξη του υπ. βουλευτή Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ Τάκη Παπαϊωάννου στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. | | |
Τάκης Παπαϊωάννου
Στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA εμφανίστηκε την Παρασκευή ο υπ. βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τάκης Παπαϊωάννου και παραχώρησε συνέντευξη στις δημοσιογράφους Μαρία Νικόλτσιου και Έφη Μπαρμπάτση.


Ο Τάκης Παπαϊωάννου σχολιάζοντας το ζήτημα των υποκλοπών ανέφερε πως οι τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύουν πως υπάρχει ποινικό σκέλος. Το ευρωκοινοβούλιο υιοθέτησε με ευρύτατη πλειοψηφία το πόρισμα της επιτροπής PEGA που δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σαν τον ιθύνων νου πίσω και από τις παρακολουθήσεις μέσω της ΕΥΠ αλλά και μέσω του παράνομου λογισμικού PREDATOR.

Επίσης αναφερόμενος στο πρόσφατο ντιμπέιτ των αρχηγών, ο Τάκης Παπαϊωάννου τόνισε πως μόλις ο πρωθυπουργός βρέθηκε σε ελάχιστα μη προστατευμένο περιβάλλον έκανε τρεις παραδοχές που αποδεικνύουν την ενοχή του.
Παραδοχή πρώτη: Πως οι υποκλοπές είναι σκάνδαλο.

Παραδοχή δεύτερη: Πως οι λόγοι που τέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ δεν ήταν εθνικοί, άρα η παρακολούθηση ήταν κατ' ουσίαν παράνομη.

Παραδοχή τρίτη: Πως γνώριζε και για την παρακολούθηση και τους πραγματικούς λόγους ενώ κάνει τον ανήξερο εννέα μήνες τώρα λέγοντας ψέματα στον ελληνικό λαό.

Ο Τάκης Παπαϊωάννου ήταν σαφής σχετικά με την απόδοση ακόμα και ποινικών ευθυνών στους υπευθύνους του σκανδάλου των υποκλοπών:

" Η προοδευτική κυβέρνηση που θα προκύψει στις 21 του Μάη δεν θα αφήσει τίποτα να ξεχαστεί. Θα φροντίσει να πληρώσουν ακριβά το τίμημα όσοι έπαιξαν με την ποιότητα του πολιτεύματος, όσοι έπαιξαν με τη δημοκρατία."

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, ο Τάκης Παπαϊωάννου ανέφερε πως τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει μια πανευρωπαϊκή τάση να πέφτουν αρκετά έξω, αφού δεν έχουν βρει τον τρόπο να αποτυπώσουν τις σύγχρονες κοινωνικές δυναμικές.

Αναφέρθηκε επίσης στην αίσθηση που έχει αποκτήσει από τις περιοδείες του στην Αργολίδα σχετικά με μια έντονη μεταστροφή του πολιτικού κλίματος υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

"Η κοινωνία έχει τελειώσει με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και εμπιστεύεται το δικό μας πολιτικό σχέδιο."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ