ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Μαρία Ψαρολόγου: "Καμία ήττα της παράταξης Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:54:00 π.μ. | | |
Μαρία Ψαρολόγου
Τοπικό Συμβούλιο Ναυπλίου

Κανένας ντόρος και καμία ήττα της παράταξης δεν πραγματοποιήθηκε! Το αποτέλεσμα ήταν δρομολογημένο και αναμενόμενο.

Στη Τοπική Κοινότητα Ναυπλίου που αποφάσισαν μερικοί να ανακαλύψουν τώρα, 5 μήνες πριν τις εκλογές δεν υπήρχε ποτέ πλειοψηφία της παράταξης Ναύπλιο, Επόμενη μέρα του Δημήτρη Κωστούρου και Δημάρχου Ναυπλιέων. Είμασταν 4, 4 από την παράταξη Πρωτεύουσα ξανά, 2 από το Ανάπλι Εμπρός και 1 του ΚΚΕ (σύνολο 11).

Προς ενημέρωση τον κατοίκων της κοινότητας Ναυπλίου. Σχεδόν τα μισά θέματα που είχαμε να ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ και το σημειώνω αυτό με κεφαλαία γράμματα γιατί είμαστε καθαρά γνωμοδοτικό συμβούλιο και με ελάχιστες αρμοδιότητες, η απόφαση ήταν αρνητική.

Θα αναφέρω το πιο πρόσφατο που ήταν η κοπή των δέντρων για την είσοδο- έξοδο της πυροσβεστικής μας από το ΝΕΟ χώρο που τους παραχωρήθηκε συγκεκριμένο τμήμα από το στρατόπεδο. Σύνολο ψηφοφορίας τοπικής κοινότητα: ΟΧΙ

Κανονισμός των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου. Σύνολο ψηφοφορίας: ΟΧΙ (Η διαφωνία ήταν στον έλεγχο και στη μη τήρηση των όρων του κανονισμού όποτε η λογική τους ήταν να καταψηφίσουμε τον κανονισμό. Προσωπικά τοποθετήθηκα ότι ξέφυγαν από το θέμα που ήταν ο κανονισμός και ότι άλλο ο κανονισμός και άλλο η τήρηση του. Πρέπει πρώτα να υπάρχει ο κανονισμός και μετά γίνεται ο έλεγχος. Εκεί υπήρξε 1 θετική ψήφος η δική μου.)

Το Ανάπλι εμπρός δεν έχει ψηφίσει θετικά ποτέ για την παράταση ωραρίου μουσικής στα καταστήματα όπου επικρατεί ένα σκηνικό με δικηγόρους και από τους ανθρώπους που ζητούν την παράταση ωραρίου μέχρι τις 03:00 που νόμιμα αιτούνται και από την άλλη πλευρά τους μόνιμους κατοίκους οι οποίοι θέλουν να υπάρχει μουσική μέχρι τις 23:00. Αυτό είναι ένα θέμα που μάλλον δεν έχει καταλάβει ο κόσμος και της ευρύτερης περιοχής, ίσως το πιο σημαντικό πρόβλημα που συσχετίζεται με όλη τη λειτουργία της πόλης και του τουρισμού. Άλλο κανονισμός, άλλο έλεγχος, άλλο υποχρεώσεις.

Το τοπικό συμβούλιο πάντα ήταν ανοικτό στον κόσμο. Πάντα είχαμε κοινό που συμμετείχε στις συζητήσεις μας. Όλα καταγράφονταν από το γραμματέα μας τον κύριο Δημήτρη Σαρίφα όπου του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και σιδερένιος μετά από ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα υγείας.

Ποτέ μα ποτέ δεν έχει πει ο Δήμαρχος τι να πω ή τι να μην πω και έχω την ελευθερία του λόγου μου των απόψεων μου και των ιδεών μου και το αναφέρω γιατί γράφτηκαν πολλά ότι ο Δήμαρχος δεν επιτρέπει το διάλογο.

Αγαπώ την πόλη μου, την βοηθάω και με την ιδιότητα μου ως Αρχιτέκτων μηχανικός χωρίς πολλά λόγια.

Ότι άλλο θέλετε να έρχεστε στο τοπικό συμβούλιο όπου οι πόρτες είναι πάντα ανοικτές και καλή αρχή στο νέο πρόεδρο.

Μαρία Ψαρολόγου 
Αρχιτέκτων Μηχανικός 
Εκλεγμένο μέλος της τοπικής κοινότητας Ναυπλιέων 
Μέλος ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ