ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

"Ναυπλία Ενωμένη": Πάντα δίπλα στους αγώνες της εργατικής τάξης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:25:00 μ.μ. | |
Η δημοτική παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ», με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους αγώνες των εργατοϋπαλλήλων, ειδικά τη σημερινή εποχή που ο υψηλός πληθωρισμός περιορίζει τα εισοδήματά τους σε κρίσιμο επίπεδο.

 Φαινόμενα ακραίας φτώχειας έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε κοινωνικές ομάδες (χαμηλοσυνταξιούχοι, μακροχρόνια άνεργοι κλπ).

 Οπωσδήποτε, η ανάγκη αντίδρασης στον κατήφορο αυτό είναι επιβεβλημένη, μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Συνδικαλισμού, που ως βασικοί πυλώνες της Δημοκρατίας επιβάλλεται να συνεργάζονται αρμονικά προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου του εργαζομένου.

Οι δυο αυτοί θεσμοί όμως, προκειμένου να λειτουργήσουν αποτελεσματικά, πρέπει να ανανεωθούν και να «μαζικοποιηθούν». 

Η ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες και η ευρεία συμμετοχή των πολιτών στα δημόσια πράγματα αποτελεί βασικό μας στόχο.

 Άλλωστε, η «μονιμότητα» των πολιτικών παραγόντων, τόσο στο συνδικαλισμό όσο και στην αυτοδιοίκηση, καθώς και απουσία ενεργοποίησης του ατόμου στο πολιτικό «γίγνεσθαι» δεν προάγουν τις διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Η δημοτική παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» ως ενωτική και λαϊκή κίνηση δεσμεύεται ότι θα είναι πάντα δίπλα στους αγώνες της εργατικής τάξης.

Ναύπλιο 1/5/2023
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ