ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Παρουσίαση Προγράμματος Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ με χρήση απινιδωτή στον Δήμο Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:44:00 π.μ. | |
ΚΑΡΠΑ
Ο Δήμος Ερμιονίδας, στα πλαίσια των δράσεων στήριξης των αθλητικών σωματείων, κατάφερε να εξασφαλίσει 8 φορητούς απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίοι διετέθησαν στα αθλητικά σωματεία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των δημοτικών γηπέδων.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του Δήμου Ερμιονίδας να δημιουργήσει ένα δίκτυο πιστοποιημένων εθελοντών ως προς την παροχή Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) με χρήση απινιδωτή, έχει οργανωθεί σχετική παρουσίαση από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 και ώρα 18:00 στον πολυχώρο «ΑΡΤΙΚΙ».

Σκοπός αυτής της παρουσίασης είναι:Ενημέρωση όλων των συμμετεχόντων για την αναγκαιότητα γνώσης Α’ Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ με χρήση απινιδωτή.
Η πρώτη επαφή με απινιδωτή και γενικότερα με τα βήματα της ορθής παροχής Α’ Βοηθειών.
Η δημιουργία, όσο το δυνατόν μεγαλύτερης, ομάδας πολιτών που επιθυμούν να λάβουν πιστοποίηση για την χρήση απινιδωτή (θα γίνει ενημέρωση για την διαδικασία πιστοποίησης).

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του γενικού πληθυσμού του Δήμου μας στις Πρώτες Βοήθειες.

Η γνώση σώζει ζωές!

Για πληροφορίες σχετικά με την παρουσίαση του προγράμματος, παρακαλώ απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:Μαχαίρας Μανώλης: 6938778120
Φασιλής Αθανάσιος: 6979845946
Σκοπελίτη Αναστασία: 6987746069

Μανώλης Μαχαίρας,
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ