ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Πρωτομαγιάτικη αστάθεια του καιρού - Πρόγνωση για την Τρίτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. |
Παλαμήδι με σύννεφα
Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, Πρωτομαγιά, με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές.

Οι νεφώσεις αρχικά θα αναπτυχθούν στα δυτικά και ακολούθως σε όλη την ηπειρωτική χώρα, αλλά και τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά, όπου θα φτάσει τους 18 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 19 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τρίτη

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά από αργά το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα νότια όπου θα φτάσει τους 21 με 23 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ