ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου υποψ. Βουλευτής Ν.Δ. Αργολίδας με στελέχη της Αστυνομίας Ναυπλίου και Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:13:00 μ.μ. | | |
Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και τις υπηρεσίες της σε Άργος και Ναύπλιο πραγματοποίησε η υπ. Βουλευτής Αργολίδας Σόνια Τάνταρου Κρίγγου. 

Συνομίλησε με όλα τα στελέχη των υπηρεσιών και συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο και μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας. 

Οι υπηρεσίες της αστυνομίας σηκώνουν μεγάλο βάρος στον τομέα της παραβατικότητας στην περιοχή μας και η υποψήφια βουλευτής δήλωσε πως πρέπει να στηριχθούν με κάθε τρόπο.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Βρέθηκα σε γνώριμο χώρο, ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα, καθώς, λόγω και της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, η επαφή μας είναι αρκετά συχνή. Με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αργολίδας συζητήσαμε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τις διεκδικήσεις τους. 

Μου μετέφεραν τα προβλήματα, τα οποία εστιάζονται κυρίως στους τομείς της υλικοτεχνικής υποδομής και της στελέχωσης ενώ σημαντικό είναι το πρόβλημα των κτηριακών υποδομών της υπηρεσίας του Άργους. 

Εξέφρασα την αμέριστη στήριξή μου στο έργο τους και τη δέσμευσή μου να σταθώ αρωγός στην επίλυση των θεμάτων που μου έθεσαν και θα βελτιώσουν έτι περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο Νομό μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ασφάλεια είναι μία καθημερινή μάχη την οποία δίνουν με αυταπάρνηση όλοι οι αστυνομικοί της Αργολίδας και σε αυτή τη μάχη πρέπει να έχουν όλα τα εφόδια και τις προϋποθέσεις για ασφαλέστερη εκτέλεση της υπηρεσίας τους .»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ