ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Τροχαίο με λεωφορείο στην Αίγινα - Τρεις μαθήτριες τραυματισμένες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:18:00 μ.μ. | | |
ΚΤΕΛ
Τρεις ανήλικες τραυματίστηκαν σε τροχαίο στην Αίγινα όταν λύθηκε το χειρόφρενο εκδρομικού λεωφορείου,  ενώ άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ σχολικής εκδρομής, αποβίβαζε μαθητές.

Μαθητές του 5ου Γυμνασίου Χαλανδρίου βρισκονταν στην Αίγινα σε μονήμερη εκδρομή  με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου.

Ενα άλλο λευκό εκδρομικό λεωφορείο στάθμευσε δεξιά από το μπλε λεωφορείο, που μετέφερε Ρουμάνους προσκυνητές -όπως αναφέρουν πληροφορίες- και ο οδηγός, ξεκίνησε τη διαδικασία αποβίβασης των μαθητών. 

Υπό συνθήκες που ερευνά η Τροχαία, το χειρόφρενο του πούλμαν “λύθηκε” και ολίσθησε από την πλευρά που ήταν σε εξέλιξη η αποβίβαση των μαθητών, με συνέπεια τρεις ανήλικες να εγκλωβιστούν ανάμεσα σε οχήματα, και το λεωφορείο χωρίς έλεγχο, προσέκρουσε σε δέντρο το οποίο εκριζώθηκε.

Οι τραυματίες μαθήτριες εκ των οποίων μία 14χρονη πιο σοβαρά, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας του Νησιού για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο αποφασίστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο “Παίδων- Αγία Σοφία” της Αθήνας.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας στην Αίγινα, Σωκράτης Δούκας η σοβαρά τραυματισμένη μαθήτρια έχει κακώσεις στον θώρακα και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ και οι τρεις είναι εκτός κινδύνου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ