ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Ομιλία Ανδρέα Πουλά στην πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας στο Κρανίδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 μ.μ. | | |
Ανδρέας Πουλάς
Στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ –Κινήματος Αλλαγής στο Κρανίδι ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς τόνισε ότι σχεδόν δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές ο αγώνας για την δημοκρατική παράταξη συνεχίζεται δυναμικά.
«Αγωνιζόμαστε για να επαναφέρουμε το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στη θέση που του αξίζει. Δίνουμε τη μάχη για ισχυρό διψήφιο ποσοστό και για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη στη Βουλή. Γι’ αυτό σας ζητάμε στις εκλογές της 21ης Μαϊου να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις το ΠΑΣΟΚ. Στις 21 Μαϊου το Κρανίδι, η Ερμιονίδα, η Αργολίδα ψηφίζει για ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για να πάει η χώρα μπροστά. Τώρα είναι η ώρα της δημοκρατικής ευθύνης. Για την Ερμιονίδα που αγαπάμε σε μία Αργολίδα που θέλουμε».
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Πουλάς αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κρανίδι και γενικότερα η περιοχή της Ερμιονίδας, ζητήματα τα οποία κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας ανέδειξε στη Βουλή όπως η καθυστέρηση των έργων του Ανάβαλου, οι ελλείψεις του Αστυνομικού Τμήματος, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου και του Κέντρου Υγείας της περιοχής, τα προβλήματα των αγροτών κ.α.
«Σε όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να είμαι δίπλα και κοντά στους πολίτες και να αφουγκράζομαι τα προβλήματά τους», κατέληξε ο κ. Πουλάς.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ