ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Αλιευτικός Τουρισμός: Συνάντηση της Πάρνωνας Αναπτυξιακής ΑΕ με το Σωματείο επαγγελματιών αλιέων Δήμου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 π.μ. | | | |
Ψαράς
Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε η συνάντηση των επαγγελματιών αλιέων Δήμου Ναυπλίου του Σωματείου ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ με τους εκπροσώπους της Πάρνωνας Αναπτυξιακή ΑΕ στην ταβέρνα Ρόμβη στο Τολο χθες 17 Μαϊου και ωρα 18:00μμ.

Οι αλιείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τον τρόπο αδειοδότησης για να μετατρέψουν τα αλιευτικά σκάφοι τους για την διενέργεια Αλιευτικού Τουρισμού, ως συμπληρωματικής δραστηριότητας του επαγγελματία αλιέα που ενισχύει το εισόδημά του και ταυτόχρονα μειώνει την μάστιγα της υπεραλίευσης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν κατά σειρά ο κύριος Γεώργιος Καννελόπουλος σύμβουλος επιχειρήσεων και συνεργάτης της Πάρνωνας ΑΕ ο οποίος εκανε την εισήγηση.

Ο κύριος Δημήτριος Παππας Διπλ/χος Ναυπηγός Μηχ/κος Ε.Μ.Π. ο οποιος ανέπτυξε τις προδιαγραφές που πρεπει να εχουν τα σκάφοι που διενεργούν Αλιευτικό τουρισμό.

Ο κύριος Μπικάκης Ανδρέας ο μοναδικός, ο οποιος ασκεί τώρα αλιευτικό τουρισμό στο Τολό και το Ναυπλιο ιδιοκτήτης της tolofishingtrips.gr και ο οποίος μίλησε για την βιωματική του εμπειρία στον τομέα του Αλιευτικού Τουρισμού στον Αργολικό Κόλπο.

Θεσμικά παρέστησαν στην συνάντηση ο κύριος Ζαφείρης Αναστάσιος πρόεδρος δημοτικού λιμενικού ταμείου Ναυπλίου, ο κύριος Μάρκου Ανδριανός εκπροσωπος Λιμεναρχείου Ναυπλίου, ο κύριος Δημήτριος Καταγάς Πρόεδρος Δημοτικού διαμερίσματος Τολού, ο κύριος Λαμπρόπουλος Μανώλης απο την εποπτεία αλιείας Αργολίδας , ο κύριος Δαμιανός Παντελής πρόεδρος του Σωματείου επαγγελματιών αλιέων Δήμου Ναυπλίου Ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.
 
Μετά την συζήτηση ακολούθησε δείπνο που παρέθεσε η Πάρνωνας Αναπτυξιακή στους αλιείς και τους θεσμικούς φορείς ως επιστέγασμα της καλής συνεργασίας που θα οδηγήσει στην στήριξη των αλιέων στον τομέα του Αλιευτικού Τουρισμού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ