ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Επίσημη παρουσίαση στο Ναύπλιο των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:49:00 μ.μ. | |
Εργατικό κέντρο
Το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, η πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας.
Στην εκδήλωση όπου παρευρέθηκαν ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας όπως ο πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης και απλός κόσμος, έγινε η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Οι υποψήφιοι βουλευτές Αργολίδας με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγή είναι, o Ανδρέας Πουλάς, ο Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Παναγιώτης Ψυχογυιός, η Ελένη Ευαγγελινού και η Κατερίνα Ζαχαριουδάκη.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τον οποίο προλόγισε η Γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Αγγελική Κοντοθανάση.
Ο κ. Σπυρόπουλος κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και το πρόγραμμά του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «εμείς θέλουμε ψήφο και στήριξη στο ΠΑΣΟΚ, για ένα πρόγραμμα 12 προτεραιοτήτων που παρουσίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, για να αλλάξει η χώρα σελίδα, να υπάρξει ένα κράτος δίπλα στον πολίτη με αξιοκρατία και διαφάνεια, υγεία και παιδεία στην πρώτη γραμμή, κοινωνική κατοικία για να μπορούμε να βρούμε ένα φτηνό σπίτι και προστασία της πρώτης κατοικίας για τους πιο ευάλωτους».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ