ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

"Πρωτοβουλία" Γιάννης Μαλτέζος: Άκυρο στην προσπάθεια άλωσης του Γηροκομείου - Παράνομη η εκλογή Γκαβούνου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:18:00 μ.μ. | | | |
Οίκος ευγηρίας
Από 1η Ιανουαρίου 2023 το Γηροκομείο Άργους διοικείται από νέο Δ.Σ. Πρόεδρος ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Γκαβούνος, κόντρα στο καταστατικό του ιδρύματος που απαγορεύει αιρετούς να συμμετέχουν στην διοίκηση του Γηροκομείου.

Σήμερα, 14 Μαίου, σε Γενική Συνέλευση του Γηροκομείου προσπάθησαν να εγκρίνουν τροποποίηση του Καταστατικού του Φιλανθρωπικού Ομίλου με κύρια αλλαγή τη δυνατότητα αιρετών του Δήμου να παίρνουν τη διοίκηση του Γηροκομείου.(!)

Αργείτες μέλη της Γενικής Συνέλευσης αλλά και μέλη της “Πρωτοβουλίας” ήταν εκεί και εξήγησαν στους υπολοίπους τι επιδιώκεται.

Η επιδιωκόμενη Τροποποίηση του Καταστατικού ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.

Ζήτημα εγείρεται πλέον με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί τους τελευταίου 5 μήνες από το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο. Θα πράξουμε τα νόμιμα και θα ενημερώσουμε άμεσα τα εποπτικά όργανα.

Το Γηροκομείο Άργους έχει φτιαχτεί από τον κόπο, τις προσπάθειες και το υστέρημα των δωρητών, τις περιουσίες των τροφίμων αλλά και όλων των Αργείων πολιτών. Δεν υπήρχαν άλλοι, πλην των δημοτικών συμβούλων, ικανοί να προσφέρουν ως Διοίκηση του Γηροκομείου; Σώνει και καλά θα πρέπει η φιλοξενία των τροφίμων και η συνεννόηση με τους οικείους τους να αποτελεί αντικείμενο συναλλαγής με τη Δημοτική Αρχή; Και το θυμήθηκαν άραγε αυτό λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές, βάζοντας εκ των εμπίστων του Δημάρχου, Νίκο Γκαβούνο ως Πρόεδρο του Γηροκομείου αν και τούτο ρητά απαγορεύεται από το Καταστατικό;

Είναι ευτυχές που μία τέτοια τροποποίηση καταστατικού δεν πέρασε και θα πρέπει να καταλάβουν στον δήμο Αργους Μυκηνών ότι πλέον ελέγχονται.

Δεν θα είναι τα πάντα έρμαιο της παρεούλας του Δημάρχου. 

Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών
Γιάννης Μαλτέζος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ