ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Ναύπλιο: Στον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο η Δωδεκάνησος με τον Μ. Αλέξανδρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. | | |
Αθλητικές
Ντέρμπι περιμέναμε, αλλά η Δωδεκάνησος δεν άφησε περιθώρια στον Άτλαντα να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό. Με το επιβλητικό 64-37 πέρασε το εμπόδιο της αθηναϊκής ομάδας και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο που διεξάγεται στο Ναύπλιο απέναντι στην ομάδα του Μ. Αλέξανδρου. Από την άλλη, ο Άτλας είχε… ραντεβού με την ατυχία.


Η Δωδεκάνησος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Με τον Χαμαντί και τον Γκιουρκάν να είναι… αλάνθαστοι κι εξόχως παραγωγικοί, τον Μιχάλη Χατζηδημητρίου να οργανώνει μαεστρικά το παιχνίδι της ομάδας του και να ελέγχει απολύτως τον ρυθμό τού αγώνα, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να διασφαλίσουν διαφορές ασφαλείας.

Ο Άτλας δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Από την αρχή πήγαν όλα στραβά. Στα έξι δευτερόλεπτα από το τζάμπολ ο Μπλερ έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς υπήρχε πρόβλημα με το αμαξίδιο του, το οποίο τον αποδιοργάνωσε για λίγο.

Όταν προσπάθησε να βρει ρυθμό, ο τραυματισμός στον ώμο (προϋπήρχε του ημιτελικού) ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε ο τραυματισμός του Κωνσταντινόπουλου (επίσης στον ώμο) να κάνει πιο άσχημη τη χθεσινή βραδιά για τον Άτλα.

Διαιτητές: Μπίκας – Κώτσου – Αθανασόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 37-20, 55-29, 64-37.

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μποσγανάς): Λουκάς, Χαμαντί 22, Χεναγκίρ 10, Χατζηδημητρίου Μ. 2, Χατζηδημητρίου Λ. 4, Παπαναστασίου, Μαρουλάκης 2, Χατζηκαντής 7, Λυκοπάντης, Μαλωνάς, Γκιουρκάν 17.

ΑΤΛΑΣ (Ανδριανοπούλου): Ρόουζ 4, Ράσα, Γκοτζαράι, Ζαφειρόπουλος 4, Κωνσταντινόπουλος 6, Ντομγκιόνι 4, Ζώης, Λεγάκης, Μπλερ 19 (2), Βατικιώτης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ