ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Με εξαιρετική επιτυχία η μουσική εκδήλωση "Μια Άνοιξη... τραγούδια" στο Άργος

χορωδία
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η μουσική εκδήλωση "...μια Άνοιξη ...τραγούδια..!" που διεξήχθη στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος "στο Άργος, καθώς σπουδαστές του " ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ - ΑΡΓΟΥΣ " με Καλ/κη Δ/ντρια την κα ΓΚΟΤΣΗ ΜΕΤΑΞΙΑ & μαθητές του 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΑΡΓΟΥΣ με Δ/ντρια την κα ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΝΗ ΣΟΦΙΑ συνέπραξαν με τη διακεκριμένη "ATHENS CHAMBER ORCHESTRA " σε ενορχήστρωση και δ/νση ορχήστρας τον κ. ΑΠΌΛΛΩΝΑ ΚΟΥΣΚΟΥΜΒΕΚΑΚΗ solist την κα ΑΝΝΑ ΜΑΤΣΟΎΚΑ (φωνή) solist την κα ΜΕΤΑΞΙΑ ΓΚΟΤΣΗ (ακορντεόν).
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και προλόγισαν ο αξιότιμος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ, ο Βουλευτής Αργολίδας κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, επίσης ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, η φιλόλογος & πρόεδρος της νεανικής βιβλιοθήκης Αργους κα ΠΕΝΥ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ, γονείς και κηδεμόνες των σπουδαστών και των μαθητών και πλήθος κόσμου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνε αγαπημένα γνωστά τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών που όπως είπε η δ/ντρια του Ωδείου " ....κάποια από αυτά ως "ορόσημο " έγραψαν ιστορία!"
Το επίπεδο των σπουδαστών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε επάξια στην σύμπραξη αυτή και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Οι υπεύθυνοι καθηγητές των τμημάτων του Ωδείου:
Τμήμα Κιθάρας: ΝΤΟΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Τμήμα Drums: ΜΗΤΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 
Τμήμα ακορντεόν:ΓΚΟΤΣΗ ΜΕΤΑΞΙΑ 
Υπεύθυνη χορωδίας του 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΑΡΓΟΥΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ