ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Θανάσης Κολιζέρας υποψ. βουλευτής Αργολίδας: Ισχυρό ΚΚΕ, δύναμη και ελπίδα του λαού!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:24:00 π.μ. | | |
Θανάσης Κολιζέρας υποψ. βουλευτής Αργολίδας
Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, το μοναδικό, πραγματικό δίλημμα για το λαό είναι αν θα συνεχιστεί αυτή η βάρβαρη πολιτική που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, χωρίς ή με μειωμένες αντιστάσεις ή αν θα δυναμώσει ο δρόμος της αντίστασης, της ρήξης και της ανατροπής με δυνατό ΚΚΕ.

Τα αντιλαϊκά μέτρα, η φτώχεια, η ανεργία, η εκμετάλλευση του λαού για να κερδίζουν οι λίγοι, δεν είναι μονόδρομος, ούτε μπορεί ν’ αποτελούν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Το ΚΚΕ απευθύνεται στις εργάτριες και τους εργάτες, τους βιοπαλαιστές αγρότες και επαγγελματίες, τη νεολαία, στους συνταξιούχους και σας καλεί να τοποθετηθείτε μαχητικά. Και τέτοια τοποθέτηση στις εκλογές είναι μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ, η ψήφος που θα δυναμώσει τη λαϊκή αντίσταση σε κάθε αντιλαϊκή συμφωνία και νόμο, σε κάθε αντιλαϊκό μονοκομματικό ή πολυκομματικό κυβερνητικό συνασπισμό.

Σας καλεί να αποφασίσετε με βάση τις δικές σας ανάγκες και την πείρα που έχετε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, η οποία αναδεικνύει περισσότερους λόγους για να στηρίξετε, να δυναμώσετε αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Την ψήφο στα άλλα κόμματα αμέσως ο λαός θα την βρει απέναντί του. Η επόμενη κυβέρνηση θα την επικαλείται κάθε φορά που οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα θα διεκδικούν, θα αγωνίζονται ενάντια στα νέα μέτρα, στα νέα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα, στους πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας κλπ.

Το ΚΚΕ αποτελεί τη μοναδική δύναμη που μπορεί να αποτελέσει στήριγμα στην πάλη του λαού ενάντια στη κοινωνική οπισθοδρόμηση, στην υποβαθμισμένη ζωή. Υποστηρίζει ότι υπάρχει ελπίδα, υπάρχει άλλος δρόμος που μπορεί να οδηγήσει στον πραγματικά διαφορετικό, όχι μόνο εναλλακτικό, αλλά ανώτερο τύπο οργάνωσης της οικονομίας και όλης της κοινωνίας. Με κοινωνική ιδιοκτησία, κεντρικό σχεδιασμό, εργατικό έλεγχο και μοναδικό κριτήριο της παραγωγής, την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Ναι οι προτάσεις του ΚΚΕ είναι ρεαλιστικές, και για το σήμερα και κυρίως για το αύριο, γιατί είναι απολύτως γειωμένες στις σύγχρονες δυνατότητες που έχει δημιουργήσει η τεράστια πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας, η τεράστια παραγωγικότητα της εργασίας.

Ναι οι προτάσεις μας είναι «κοστολογημένες» όπως λένε και «αυτοί», οι υπηρέτες των μονοπωλιακών ομίλων. Η διαφορά βρίσκεται στο ποιος θα πληρώσει. Εμείς λέμε ότι πρέπει επιτέλους να πληρώσει το Κεφάλαιο. Όλοι αυτοί που θησαυρίζουν από τον κόπο και τον ιδρώτα του λαού, από τη βαθιά εκμετάλλευσή του.

Και ξέρουμε πολύ καλά πως οι θέσεις και οι προτάσεις μας, έχουν οικονομικό και πολιτικό κόστος μόνο για την εξουσία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, για το πολιτικό προσωπικό που τους στηρίζει, κεντρικά και τοπικά. Οι προτάσεις μας μόνο αυτούς στριμώχνουν και πιέζουν! Ενώ, αντίθετα, αποτελούν ανάσα ζωής για τα εργατικά – λαϊκά στρώματα και τους νέους.

Γι’ αυτό λέμε ότι είμαστε όλοι μας και μόνοι τους!

Γι’ αυτό λέμε ότι ελπίδα είναι η δική μας ετυμηγορία, τα δικά μας κριτήρια.

Στις 21 Μάη δε θα ξεχάσουμε, ότι με το νου, τα χέρια μας, τους αγώνες μας βγήκαμε μόνο κερδισμένοι.

Όσο και αν μας θεωρούν δεδομένους, εμείς μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη με πολύ δυνατό ΚΚΕ και στην Αργολίδα και σε όλη την Ελλάδα. Για να γυρίσει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στο λαό. Για να έχει άμεση και θετική εξέλιξη κάθε εργατική – λαϊκή διεκδίκηση. Για να φωτιστεί ο δρόμος της ελπίδας με βάση την πολιτική πρόταση, το Πρόγραμμα εξουσίας και διακυβέρνησης του ΚΚΕ.

Ισχυρό ΚΚΕ, δύναμη και ελπίδα του λαού!

Θανάσης Κολιζέρας, υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ