ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

"Seven Seas Voyager": 800 "εξερευνητές των επτά θαλασσών" στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:13:00 μ.μ. | | |
Seven Seas Voyager
Ένα από τα ομορφότερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, το Seven Seas Voyager βρίσκεται αρόδο σήμερα Σάββατο 13 Μαΐου ανοιχτά του Ναυπλίου, προερχόμενο από το Κουσάντασι της Τουρκίας.
Το Seven Seas Voyager, ξεκίνησε να κατασκευάζεται στην Γένοβα το 2001, έπεσε στην θάλασσα το 2003 και ανακαινίστηκε το 2008. Έχει μήκος 205 μέτρα, πλάτος 28 και βύθισμα 7 μέτρα, σημαία από τις Μπαχάμες και η ταχύτητά του μπορεί να φτάσει τα 20 μίλια την ώρα.
Είναι το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο που έχει όλες τις σουίτες του με μπαλκόνι και το εστιατόριο του λειτουργείται από το Le Cordon Bleu του Παρισιού.

Το Seven Seas Voyager ήρθε στο Ναύπλιο με 800 επιβάτες και 450 μέλη πληρώματος από τους οποίους πολλοί είναι Έλληνες και μάλιστα σε επιτελικές θέσεις. 
Κατά την διάρκεια του χρόνου το Seven Seas Voyager ταξιδεύει σε όλο το κόσμο φτάνοντας σχεδόν σε 300 λιμάνια σε όλες τις ηπείρους, συμπεριλαμβανομένης της Ανταρκτικής. Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί το καλοκαίρι είναι η Μεσόγειος, η Βαλτική και η Αλάσκα, ενώ από το 2009 πραγματοποιεί επίσης κρουαζιέρες, γυρνώντας σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου στην Ευρώπη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ