ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Συγκινητική η εκδήλωση του 1ου Λυκείου Άργους για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:47:00 μ.μ. | |
ποντιακό χορευτικό συγκρότημα
Το 1ο ΓΕΛ Άργους στο πλαίσιο της επετείου της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου διοργάνωσε την Τετάρτη 31 Μαΐου εκδήλωση στην αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος. 
Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή Διπλωματίας και Διεθνούς Δικαίου κο Κλάψη, που περιέγραψε αδρά και περιεκτικά το χρονικό της Γενοκτονίας και τον κο Κυριακίδη Γεώργιο , που μοιράστηκε τα προσωπικά του βιώματα προσφυγικής εμπειρίας. 
 Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον πάντα δραστήριο Σύλλογο Ποντίων Αργολίδας «Παναγία Σουμελά» , τον πρόεδρο κο Κοττανίδη, τον χοροδιδάσκαλο κο Θεοδοσιάδη και τα μέλη του συλλόγου για την χορευτική τους συνδρομή και την εικόνα της Παναγίας Σουμελά που μας δώρισαν. 
Συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές μας Καπετάνου Αικατερίνη, που παρουσίασε το ποίημα της «Πόντο με λένε», Κονδυλάρο Κωνσταντίνο, Χατζημισαηλίδη Εύα και Ψυρογιάννη Σόνια, που διάβασαν αποσπάσματα από αφηγήσεις προσφύγων, Αλειφερόπουλο Νίκο και Γαλατά Άγγελο που επιμελήθηκαν τα βίντεο, Σκιντζή Αθηνά και Τομάρ Βιβή για τη δημιουργία του διαδραστικού παιχνιδιού «Ανακαλύπτοντας της ρίζες μας», το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ και την καθηγήτρια Σπυροπούλου Ιωάννα, που βοήθησε στην προετοιμασία των μαθητών.
Στο 1ο ΓΕΛ Άργους πιστεύουμε ακράδαντα ότι λαός που δεν ξεχνά, δεν πεθαίνει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ