ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Χωρίς ρεύμα και τηλεπικοινωνίες έμεινε ο Αχλαδόκαμπος Αργολίδας για 11 ώρες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:57:00 μ.μ. | |
Χωριό ορεινό
Διακοπή ρεύματος σχεδόν για 11 ώρες σημειώθηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 στον Αχλαδόκαμπο Αργολίδας, με τις οικίες και τις επιτηρήσεις να μην έχουν ρεύμα από τις 8 το πρωί έως τις 6:45 το απόγευμα.


Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Αχλαδοκάμπου Θοδωρής Μπόγρης ο ΔΕΔΔΗΕ Τρίπολης είχε ανακοινώσει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος από τις 8:00 έως τις 3:00 το μεσημέρι, όμως το ρεύμα τελικά δόθηκε πάλι στις 6:45 το απόγευμα.

Ο πρόεδρος αναφέρει:

"Θέλω να εκδηλώσω τα παράπονά μου για την ΔΕΔΔΗΕ Τρίπολης καθώς σήμερα στην τοπική Κοινότητα Αχλαδόκαμπου είχε ανακοινωθεί πως θα υπάρξει διακοπή ρεύματος από τις 8.00πμ έως τις 3.00μμ και χωρίς καμία νεώτερη ανακοίνωση ο ηλεκτρισμός αποκατάσταθηκε στις 6.45μμ αφήνοντας έτσι ένα ολόκληρο οικισμό για 11 ώρες χωρίς ρεύμα και χωρίς τηλεπικοινωνίες καθώς με την μην ύπαρξη ρεύματος υπήρχαν θέματα και σε αυτές. 

Ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας δέχτηκα αμέτρητα παράπονα από επιχειρηματίες του χωριού στο χώρο της εστίασης καθώς μετά από τόσες ώρες τα προϊόντα που είχαν στα ψυγεία τους αλλοιώθηκαν, επίσης οι κτηνοτρόφοι της περιοχής είχαν τεράστιο πρόβλημα στην συντήρηση των προϊόντων τους και κυρίως του γάλατος. 

Και το κυριότερο όλων είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι στο χωριό που χρήζουν αναπνευστική και καρδιολογική υποστήριξη.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αχλαδοκάμπου Θοδωρής Μπόγρης"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ