ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Καιρός: Επιστρέφουν καταιγίδες από το Σαββατοκύριακο - Αστάθεια μέχρι 15 -16 Ιουνίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:52:00 μ.μ. | |
Αρναούτογλου
Με καλό καιρό θα κυλήσει η Παρασκευή. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί θα έχουμε στα νησιωτικά ανατολικά αραιές συννεφιές και στην υπόλοιπη χώρα λιακάδα. 

Από το μεσημέρι και μετά στα μεγάλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα ορεινά ίσως έχουμε κάποιες μπόρες, όπως επίσης και στα ορεινά της Πελοποννήσου, της Αττικής, της Στερεάς, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Το βράδυ και αργά τη νύχτα τα όποια φαινόμενα θα κοπάσουν και η θερμοκρασία αναμένεται το μεσημέρι στα κεντρικά στους 30 με 31 βαθμούς, στα νότια στους 27 και στα βόρεια από 25 έως 30.

Στην Αττική, αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια και στα βόρεια υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για πέρασμα από μπόρες. Η θερμοκρασία από 19 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε επίσης λιακάδα το πρωί και από το μεσημέρι θα εμφανιστούν κάποια σύννεφα και το βράδυ ενδέχεται ολιγόλεπτη βροχή. Η θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς.

Το Σάββατο, θα έχουμε μια πρώτη αρχική αστάθεια στη Μακεδονία και από το απόγευμα και μετά θα έχουμε τις πρώτες καταιγίδες.

Την Κυριακή, ωστόσο αν και ο καιρός θα ξεκινήσει με ήλιο από το απόγευμα θα ξεκινήσουν δυνατές μπόρες και καταιγίδες. Από τα ΒΑ της χώρας, στη Μακεδονία έως και την Αττική αναμένονται έντονα φαινόμενα, ενώ και τη Δευτέρα από το μεσημέρι θα έχουμε περισσότερες μπόρες και καταιγίδες.

Την Τρίτη οι μπόρες και οι καταιγίδες θα παραμείνουν και θα επηρεάσουν πιο ανατολικές περιοχές, ενώ αστάθεια θα έχουμε έως και τις 15 με 16 Ιουνίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ