ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Το Μουσείο Υπέροχης Τέχνης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου ανοίγει επίσημα τις πύλες του για το κοινό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:05:00 μ.μ. | |
Μουσείο Υπέροχης Τέχνης
Η πτέρυγα προσομοίωσης της ανθρώπινης κίνησης του Μουσείου Υπέροχης Τέχνης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, ανοίγει επίσημα τις πύλες της για το κοινό, σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023.
Τα πολυμορφικά, τόσο ως προς το σωματικό τους σχήμα όσο και ως προς τον συμβολισμό [1] τους, εκθέματα τοποθετήθηκαν σε συγκεκρι-μένες στάσεις από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, για να εκφράσουν σκέψεις και συναισθήματα της στιγμής αλλά και της ζωής …
Καθώς τα εκθέματα διαδέχονται το ένα το άλλο, ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια των επισκεπτών ένα πανόραμα σωματικών στάσεων και πιθανών ακραίων σωματικών θέσεων, που αναδεικνύουν τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος και την ομορφιά που προκύπτει από την κατάκτηση της κινητικής επιδεξιότητας.
Τα εκθέματα που παρουσιάζονται στη συγκεκριμένη συλλογή υποστήριξαν τις ανάγκες διεξαγωγής του 1ου Funκόσμιου διεπιστημονικού συνεδρίου Φυσικής Αγωγής, που σε ξέφρενη συμπόρευση με την Τέχνη, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023, στο Βουλευτικό Ναυπλίου.
Τα μοναδικά και υπέροχα, ανεκτίμητης αξίας έργα, θα τεθούν σε δημοπρασία απόψε, Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, μετά από τη γιορτή αποφοίτησης των παιδιών της ΣΤ τάξης του σχολείου μας.
Η υποβολή προσφορών θα γίνεται στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, ενώ σε προτεραιότητα ανεξάρτητα από την προσφορά, θα βρίσκονται οι υποψήφιοι αγοραστές που θα αγαπήσουν και θα φροντίσουν τα σπάνια έργα.
Στην ίδια πτέρυγα του μουσείου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν τις προτάσεις Funταστικής αθλητικής μόδας, μέσα από μια φρέσκια ματιά των καλλιτεχνών/ σχεδιαστών μόδας, για την άθληση και τα υδάτινα σπορ. Δεκτές οι παραγγελίες σε συγκεκριμένα μοντέλα και νούμερα!
Η Καλλιτεχνική Επιτροπή του 1ου Funκόσμιου Διεπιστημονικού Συνεδρίου και η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου κυρία Χρύσα Σαββάκη, σας εύχονται ολόψυχα ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Καλλιτεχνική επιτροπή:

Διακάκη Δέσποινα
Κατσαρού Μαίρη
Ροτζιώκου Ανδρομάχη
Ταμπάκη Σοφία
Τσιρίκου Ιωάννα
και Ηλιοπούλου Χρυσαυγή

[1] Ο συμβολισμός αφορά τόσο στην κοινωνική διάσταση , όσο και σε κάθε άλλη διάσταση του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ