ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Με κρουαζιέρα και κρητικό γλέντι έκλεισε η αγωνιστική περίοδος για τον "Φείδωνα Άργους" και την "Αργολίδα 2000"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:24:00 μ.μ. | | | |
Χορός από παιδιά
Με μία κρουαζιέρα υψηλού επιπέδου, ανάλογη της προσφοράς των δύο ιστορικών συλλόγων της Αργολίδας, «ΦΕΙΔΩΝΑ» Άργους και «ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000» του Ναυπλίου, έκλεισε η αγωνιστική περίοδος 2022-2023.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 23-6-2023, στο κρουαζιερόπλοιο «ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ» των αδελφών ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ και στο πεντάωρο ταξίδι στον αργολικό κόλπο οι αθλήτριες Ποδοσφαίρου και Στίβου, μαζί με τους γονείς τους, τα μέλη των Δ.Σ., τους προπονητές και τους φίλους των δύο συνεργαζόμενων συλλόγων, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να περάσουν αξέχαστες στιγμές, να τραγουδήσουν και να χορέψουν κάτω από τα μουσικά ακούσματα του Μανώλη Κονταρού, που ήρθε από την Κρήτη μαζί με τους εκλεκτούς συνεργάτες του αποκλειστικά γι’ αυτή την εκδήλωση .
Στην αρχή της εκδήλωσης οι αθλήτριες του ΦΕΙΔΩΝΑ Μαριλία Κουκουμάνου- Κόλλια με το σαντούρι και η Κανελία Αρέστη με τραγούδι τραγούδησαν προς τιμήν του Μανώλη Κονταρού. 
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΦΕΙΔΩΝΑ κ. Γιάννης Αποστολόπουλος ευχαρίστησε τους διακοσίους περίπου παριστάμενους και απένειμε αναμνηστικές πλακέτες τόσο στον κ. Μανώλη Κονταρό όσο και στους αδελφούς Βασίλη και Γιάννη ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ για την πολυετή προσφορά τους στον αθλητισμό της περιοχής μας.
Ο κ. Αποστολόπουλος δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση αυτή: «Εκ μέρους των αθλητριών μας, των προπονητών, των γονέων και των φίλων των δύο συλλόγων μας, εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον Λιμενάρχη Ναυπλίου κ. Παπακωνσταντίνου και τους αδελφούς Τριανταφύλλου για το ασφαλές και υπέροχο ταξίδι.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εταιρεία ειδών υγιεινής Σ. ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ και ΣΙΑ των αδελφών Γιάννη και Βασίλη Μαντζούνη που με τη γενναία χορηγία τους μας έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσουμε το ταξίδι, τα υπέροχα εδέσματα, την περιποίηση του προσωπικού και την καταπληκτική μουσική».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ