ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

3η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα η Κ16 της ΕΠΣ Αργολίδας - Νίκησαν στα πέναλτι στον μικρό τελικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:19:00 μ.μ. | | | |
Ποδοσφαιριστές
Μετά από έναν συγκλονιστικό μικρό τελικό, ανάμεσα στις Μικτές Ομάδες Κ16 της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και της Ε.Π.Σ. Αργολίδας στην Πάτρα, οι «πιτσιρικάδες» της Αργολίδας, νίκησαν στην διαδικασία των πέναλτι, κατακτώντας την 3η θέση στην Ελλάδα!

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3.

Στην ρώσικη ρουλέτα, πιο τυχερή ήταν η ομάδα της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, κερδίζοντας με 5-3, πανηγυρίζοντας έτσι την 3η θέση!

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, για το ανταγωνιστικό τους παιχνίδι!

Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Αργολίδας, τους ενωσιακούς προπονητές και όλο το επιτελείο, τα σωματεία και τους προπονητές τους που έδωσαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα σε όλα αυτά τα παιδιά και φυσικά στους πρωταγωνιστές που είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές!!

Οι παίκτες Κ16 της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι, που  βρίσκονται στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας!
Ο αγώνας και οι απονομές

Η ΕΠΣ Κοζάνης άνοιξε το σκορ στο 8΄ με κοντινό σουτ του Βλάχου μετά από ασίστ του Κωτίδη, ενώ η ομάδα της Αργολίδας ισοφάρισε με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Καραργύρη στο 18΄. 

Ο Καλατσανάς είχε δοκάρι στο 34΄ με απευθείας φάουλ για την ΕΠΣ Κοζάνης, η οποία πήρε ξανά το προβάδισμα (2-1) στο 45΄ με μακρινό σουτ του Κωτίδη. 

Στην επανάληψη η ΕΠΣ Αργολίδας κατάφερε να κάνει την ανατροπή με γκολ που σημείωσαν οι Γκολέμης με κεφαλιά στο 70΄ και Καραργύρης με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο 75΄. 

Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Ανδρεόπουλος στο 88΄, με αποτέλεσμα να κριθεί η 3η θέση στην διαδικασία των πέναλτι.

Διαιτήτευσε ο Νίκος Χρονάς (Αχαΐα) με βοηθούς τους Παύλο Μπαλαρούτσο και Έλενα Αβραμοπούλου.

ΕΠΣ Κοζάνης (Θεοχάρης Βογιατζίδης): Πάζης, Μπαλτζής, Καλατσανάς, Χ. Σίμος (76΄ Καραφουλίδης), Καραγιαννίδης, Τσιόκανος, Κάτανας (57΄Θεοδοσιάδης), Β. Σίμος (46΄ Παπαδόπουλος), Κωτίδης, Οικονόμου (76΄ Μακρίδης), Βλάχος (83΄ Ανδρεόπουλος).

ΕΠΣ Αργολίδας (Βασίλης Γεωργακόπουλος): Μουτζούρης, Χρονόπουλος, Γιωνάς, Μπαλάσκας (56΄ Κων. Μπλάτσος), Σκιάου, Μπερζόι, Βαμβακάς (46΄ Γκολέμης), Παππάς (69΄ Βλάσσης), Καραργύρης, Μπέλμπα (89΄ Ψυχοπαιδάς), Κυρ. Μπλάτσος (46΄ Τσιώλης).

Τις απονομές στις ομάδες και στους διαιτητές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Άγγελος Δανιήλ, καθώς και οι πρόεδροι της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης και ΕΠΣ Κοζάνης, Γιάννης Αποστόλου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ