ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Εντυπωσιακό το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. | | |
Αγώνας με όπλα
Το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία, στο σκοπευτήριο της Κορίνθου, υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και την πολύτιμη συνδρομή του Ομίλου Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας στη διεξαγωγή των αγώνων την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023.

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν 50 αθλητές από όλη την Ελλάδα και εντυπωσίασαν στο πεδίο βολής με την άρτια τεχνική τους κατάρτιση και με τις επιδόσεις τους. Παρόντες στους αγώνες ο Αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Αστυνόμος Β' Δημήτριος Αβανίδης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κορινθίας κ. Χρήστος Βλαχοπάνος. 

Ακολούθησε δεξίωση, εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κορινθίας, κατά την οποία απονεμήθηκαν τα βραβεία στους νικητές και αναμνηστικές πλακέτες σε όσους συνέδραμαν στους αγώνες. 

Στην εκδήλωση των απονομών παρέστη ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νομού Κορινθίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Μπράβος, ως εκπρόσωπος του Διευθυντή της ιδίας Διεύθυνσης, Ταξιάρχου Χαράλαμπου Τετράδη.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ