ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Ναύπλιο: Ξεκίνησε η δίκη του Αρχιμανδρίτη από την Ερμιονίδα που έστειλε άσεμνο βίντεο σε ανήλικο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:37:00 μ.μ. | |
Ιερέας στα δικαστήρια
Το κατώφλι των δικαστηρίων Ναυπλίου πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης 6 Ιουνίου για να δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης από την Ερμιονίδα στην Αργολίδα, που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας πράξης, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε το περασμένο Σάββατο.

Ο 40χρονος κατηγορείται ότι έστειλε άσεμνο και χυδαίο βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο σε ένα 12χρονο αγόρι.
Ο ιερέας, ο οποίος ήταν και δάσκαλος κατηχητικού, είχε συχνή επαφή με τη νεολαία της περιοχής γεγονός που προκαλεί ανησυχία στις αρχές ότι μπορεί να έχει μεγαλύτερη δράση από αυτή που αποκαλύφθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το νομικό περιβάλλον του, ο ιερέας θα ισχυριστεί πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη. Μάλιστα θα υποστηρίξει ότι νόμιζε πως έστειλε το βίντεο σε ενήλικα που έχει το ίδιο όνομα με το παιδί και παραδέχεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει κάνει διαδικτυακό σεξ.
Από την πλευρά του ο 12χρονος όταν έλαβε το βίντεο φέρεται να ρώτησε τον ιερέα εάν του έχουν «χακάρει» το κινητό τηλέφωνο. Τότε εκείνος κατηγορείται ότι έστειλε φωνητικό μήνυμα στο παιδί και το ρωτούσε εάν του άρεσαν όσα είδε στο βίντεο.
Οι αρχές έχουν κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό και τους υπολογιστές του ιερέα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει στην κατοχή του και άλλο άσεμνο περιεχόμενο και εάν είχε επικοινωνήσει με άλλους ανήλικους.
Το υλικό από την έρευνα της αστυνομίας θα προστεθεί στην δικογραφία, ενώ η ετυμηγορία του δικαστηρίου αναμένεται αργά το μεσημέρι. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ