ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Στο Ναύπλιο έρχεται η επιτυχημένη μαύρη κωμωδία ''Το αίμα νερό γίνεται''

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:21:00 μ.μ. | |
θεατρική παράσταση
Η μαύρη κωμωδία ''Το αίμα νερό γίνεται'', που παίζεται για 2η συνεχόμενη επιτυχημένη θεατρική σεζόν, σε σκηνοθεσία και συγγραφή Οδυσσέα Κριθαριώτη, έρχεται στο Ναύπλιο και το θέατρο του ΟΣΕ στις 22 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00. Μια παράσταση που θα σας συναρπάσει.


Στοιχεία παράστασης..

Είδος: Μαύρη Κωμωδία, Θέατρο του παραλόγου.

Διάρκεια: 100 λεπτά

Ημέρα Παράστασης: Σάββατο 22 Ιουλίου

Ώρα έναρξης: 21:00

Τοποθεσία: Θέατρο ΟΣΕ (Βασ. Κωνσταντίνου)


Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 8 ευρώ

Περιορισμός ηλικίας: +10

Δυο λόγια για το έργο..
 
Η μαύρη κωμωδία ''Το αίμα νερό γίνεται'', έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ για 2η σεζόν και φέτος το καλοκαίρι σε σκηνές της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας. Το έργο αποτελεί θέατρο του παραλόγου και θίγει τη σχέση ανάμεσα σε δύο βαμπίρ, που επιβιώνουν στο σήμερα, με όλες τις δυσκολίες των καιρών της σύγχρονης εποχής. Μέσα από μια αλληγορία καταστάσεων, σατιρίζονται συμβάντα της κοινωνικής κατάστασης των ανθρώπων, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στις μέρες μας, όπου επηρεάζει άμεσα και τη ζωή των βαμπίρ.
 
Ένα νέο Ελληνικό έργο, που ανεβαίνει με επιτυχία, για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ελληνική σκηνή, με πληθώρα κοινωνικών μηνυμάτων, για την βία, τις διάφορες συγκρούσεις μεταξύ ανθρώπων, τις προκαταλήψεις, αλλά και τις δυσκολίες που φέρνει η εξέλιξη, με τον άνθρωπο να είναι ένας ανέτοιμος διαχειριστής της. Ένα ευφυέστατο κείμενο, που προκαλεί άφθονο γέλιο, λίγο φόβο αλλά και στιγμές συγκίνησης στο κοινό.

Υπόθεση.. Ο Κόμης Κορνήλιους και η Ελβίρα, είναι ζευγάρι. Ένα ασυνήθιστο για την εποχή ζευγάρι αφού και οι δύο τους είναι βαμπίρ. Το χειρότερο όμως της υπόθεσης είναι ότι επέλεξαν, οι οικογένειές τους, πίσω από πολλά-πολλά χρόνια, να έρθουν και να εγκατασταθούν στη χώρα μας. Τώρα, στη σύγχρονη εποχή των media, της ανεξέλεγκτης κοινωνικοποίησης και του άμετρου πλουραλισμού, όπου τα πράγματα δείχνουν δύσκολα για την επιβίωσή κάθε γήινης οντότητας, οι δυο τους μοιάζουν να έχουν προσαρμόσει τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους, ενώ ένας απρόσμενος χωρισμός, θα τους φέρει σε κοινωνική επαφή με τον κόσμο των ανθρώπων και θα ταράξει περισσότερο τα ήδη ταραγμένα νερά της καθημερινότητάς τους.

Σκηνοθετικό σημείωμα


«Το αίμα νερό γίνεται» δεν είναι απλά μια μαύρη κωμωδία παρεξηγήσεων και τυχαίων περιστατικών. Πίσω από την τραγελαφική ιστορία των πρωταγωνιστών μας, σατιρίζονται κωμικοτραγικές καταστάσεις και συμβάντα της εποχής μας, η οποία πολλές φορές παίρνει αέρα σουρεαλισμού, όταν ακόμα και τα πιο απίθανα σενάρια επιστημονικής φαντασίας βλέπουμε να συμβαίνουν στην πάροδο του χρόνου. Διώξτε τις προκαταλήψεις και απολαύστε το παράλογο σε μια αντικειμενικά, ιδιαιτέρως ευχάριστη, μαύρη κωμωδία.

Το καλλιτεχνικό σύνολο Genesis Theater Group:

Σκηνοθεσία/Συγγραφή:
Οδυσσέας Κριθαριώτης

Ηθοποιοί:

Μανώλης Μαμαλάκης,

Ελένη Μυλωνά,

Μαίρη Άσπρου

Σκηνικά/Κοστούμια:

Δανάη Γιαννουλάκη

Βοηθός Σκηνοθέτη:

Γιώργος Τερροβίτης

Παραγωγή:

''Key Of Art Productions''

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=Rzeoy0BfXnk

Facebook σελίδα: Facebook Genesis Theater
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ