ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπάς επισκέπτεται την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:29:00 μ.μ. | | |
Νίκος Παπάς
Στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των προεκλογικών παρεμβάσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, ο Νίκος Παπάς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και πρώην Υπουργός, επισκέπτεται τον Νομό μας.


Σημαντικές στάσεις της ολοήμερης αυτής περιοδείας του Νίκου Παπά στην Αργολίδα θα είναι: συνάντηση με το προσωπικό του Νοσοκομείου Άργους, έτσι ώστε να ενημερωθεί για τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει. Περιοδεία σε μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις του Άργους και του Ναυπλίου. Επαφή με τον κόσμο της Αργολίδας. Η επίσκεψη του κ. Παπά στον Νομό μας θα ολοκληρωθεί με μια ανοιχτή συγκέντρωση, στο Άργος (πεζόδρομος Βασ. Όλγας- πλησίον Αρχαιολογικού Μουσείου) και ώρα 8.30 στην οποία θα αναλυθούν διεξοδικά οι προγραμματικές θέσεις του κόμματος και το προεκλογικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.
Με σύνθημά μας «Δίκαιη Κοινωνία- Ευημερία για όλους», καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για μια δίκαιη κοινωνία, για μια δίκαιη ανάπτυξη, γιατί μαζί μπορούμε καλύτερα!

Σημ. Αναλυτικότερο Δελτίο με τις ώρες των επισκέψεων και το πλήρες πρόγραμμα του Νίκου Παπά θα εκδοθεί σε λίγες μέρες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ