ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Με μουσικοχορευτική εκδήλωση ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:47:00 μ.μ. | |
παραδοσιακοί χοροί
Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Ναυπλίου διοργάνωσαν  μουσική εκδήλωση από τοπική ορχήστρα στο πλαίσιο εορτασμού της Αγίας Τριάδας στην Πρόνοια Ναυπλίου.
Τραγούδια και ήχους από την παραδοσιακή Μουσική σκηνή έως την σύγχρονη έντεχνη ,είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι παρευρισκόμενοι στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας. Προηγήθηκε καλωσόρισμα από τον εφημέριο του Ι. Ν. π. Κωνσταντίνο Σέρρο και χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.    
Προηγήθηκε μεθεόρτιος εσπερινός και ακολούθησε η πολιτιστική εκδήλωση, όπου συμμετείχε χορευτικά η Στέγη Αθλητισμού και πολιτισμού '' Ο Ταξιάρχης'' και το συγκρότημα "Τρεις και Μία"
Έπαιξαν οι μουσικοί Κρητούλα Λαρδά, Σταύρος Μπούζιος, Μπάμπης Κυπριωτάκης, Θάνος Καρανάσιος, Γιώργος Καραμούντζος και Ανδριανός Κατσούρης.
Με την μουσική εκδήλωση που παρακολούθησε αρκετός κόσμος, ολοκληρώθηκε ο διήμερος εορτασμός του Αγίου Πνεύματος στην ιστορική συνοικία της Πρόνοιας στο Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ