ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Περιβαλλοντική Δράση από το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 π.μ. | | |
Πρόσκληση
Η Ελλάδα φιλοξενεί ένα μοναδικό οικολογικό θησαυροφυλάκιο και είναι ένα αξιόλογο κράτος μέλος της ΕΕ όσον αφορά τον οικολογικό της πλούτο.
Ήταν μια από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως που ενέκρινε νόμο-πλαίσιο για την προστασία του περιβάλλοντος (Ν. 1650/1986).Η Ελλάδα προσδιόρισε και ενέκρινε οκτώ εθνικές προτεραιότητες για τη δράση SDG's, (Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης έως το 2030), των Ηνωμένων Εθνών. 
Ένας από αυτούς τους στόχους σχετίζεται με την Νδιατήρηση και βιώσιμη χρήση των ωκεανών, των θαλασσών και των θαλάσσιων πόρων για βιώσιμη ανάπτυξη. Οι ωκεανοί και θάλασσες, ιδιαίτερα στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα, απειλούνται κυρίως με την ανθρώπινη δραστηριότητα όπως είναι η ρίψη πλαστικών στις ακτές, η οξείδωση των ωκεανών (λόγω των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα) , η αύξηση της θερμοκρασίας των ωκεανών κ.ά.
Στόχος της δράσης μας είναι τα παιδιά να ενημερωθούν για τις συνέπειες της ανθρώπινης δραστηριότητας στα θαλάσσια οικοσυστήματα εν όψει φυσικά και του καλοκαιριού. Ελάτε να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα δίπλα στη θάλασσα, με παιχνίδια και δράσεις !

Οι καθαρές θάλασσες είναι υπόθεση όλων μας!

Σας περιμένουμε!



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ