ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Πελοπόννησος: Συλλήψεις για κλοπές, ναρκωτικά και παραχαραγμένα χαρτονομίσματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 π.μ. | | | | |
χειροπέδες
Συλλήψεις σε Λακωνία και Μεσσηνία για κλοπές, ναρκωτικά και παραχαραγμένα χαρτονομίσματα περιλαμβάνει το ημερήσιο αστυνομικό δελτίο της Γενικής  Διεύθυνσης Αστυνομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή


Συνελήφθη, χθες (12.6.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης,17χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με άγνωστο συνεργό του, προχθές (11.6.2023) αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού, τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και κάρτες τραπέζης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά


Συνελήφθη, χθες (12.6.2023) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημα του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί -10- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -120- εκατοστά, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή


Συνελήφθη, προχθές (11.6.2023) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 30χρονη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε πορτοφόλι ημεδαπού, που περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και κάρτα τραπέζης, με την οποία στη συνέχεια, μαζί με ακόμη -2- ημεδαπούς, πραγματοποίησαν συναλλαγές σε καταστήματα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (12.6.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου - Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ