ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Εκδήλωση λήξης της Ακαδημίας του Παναργειακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:21:00 π.μ. | | |
Μικροί ποδοσφαιριστές
Με την συμμετοχή των αθλητών,μελών του Δ.Σ.,των γονέων και φίλων του Παναργειακού, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δ.Α.Κ. Άργους η εκδήλωση λήξης της Ακαδημίας μας. 
Πρωταγωνιστές σε αυτή τη γιορτή οι μικροί αθλητές οι οποίοι περιχαρείς παρέλαβαν τα αναμνηστικά μετάλλια τους για την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της ομάδας τη φετινή σεζόν.
Ο γ.γραμματέας κ.Θανάσης Τσιόδρας στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στη λειτουργία για πρώτη φορά της Ακαδημίας του Παναργειακού κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς.
Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους μικρούς αθλητές και τους γονείς αυτών για την στήριξη τους καθώς και τους προπονητές αυτών κ.κ Νικήτα Ταραντίλη, Σταύρο Δωρή,Κυριάκο Καραργύρη,Ανδρέα Καράγιωργα,αλλά και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας κ.Δημήτρη Ζαχαριά ,τη γραμματέα κ.Τζίνα Πολίτη για την προσφορά τους στο πρώτο αυτό χρόνο λειτουργίας.
Ειδική μνεία έγινε στο πρόεδρο του νομικού προσώπου του Δ.Α.Κ. Άργους κ.Νίκο Δελή για την πολύτιμη βοήθειά του τη φετινή χρονιά. ο οποίος τίμησε με την παρουσία την σημερινή εκδήλωση.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη ευελπιστώντας να έχουμε ακόμα περισσότερα μέλη στην οικογένεια του Παναργειακού.
Καλό καλοκαίρι σε όλους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ