ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

ΔΕΕΠ Αργολίδας: Υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο θράσους και ψεύδους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:42:00 μ.μ. | |
Μία από τις βασικές μας αρχές ως κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα είναι να μην κάνουμε σχόλια και να μην εκδίδουμε δελτία τύπου για δηλώσεις, ανακοινώσεις και άρθρα στελεχών της αντιπολίτευσης. 

Η πολιτική κριτική, όχι μόνο είναι ευπρόσδεκτη στο πλαίσιο του πολιτικού διαλόγου, αλλά είναι και βασικό συστατικό της δημοκρατίας. 

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα, προφανώς με τις «ευλογίες» του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξεπεράσει με ανακοινώσεις της στα ΜΜΕ, κάθε όριο θράσους και ψεύδους. 

Η ανοίκεια και υποτιμητική επίθεση σε άξια στελέχη μας όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, η διασπορά θρασύτατων ψεμάτων, όπως ότι δήθεν η Νέα Δημοκρατία θα αυξήσει τους φόρους ή ότι θα κάνει οικόπεδα το δάσος της Κορακιάς, μας αναγκάζουν να εκδώσουμε αυτό το δελτίο τύπου.

 Υπενθυμίζουμε, ότι ο σεβασμός σε όλους τους πολιτικούς που ο λαός τιμά με την ψήφο του είναι δημοκρατικό κεκτημένο.

Ειδικά για τον Άδωνη Γεωργιάδη οι προσβλητικοί της χαρακτηρισμοί υποδηλώνουν πανικό. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο άνθρωπος αυτός έχει υποστεί πολλαπλές καταστροφές στο βιβλιοπωλείο του από μπαχαλάκηδες τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ ασμένως υποστηρίζει. 

Βεβαίως, «έξεστιν Συριζαίοις ασχημονείν». 

Η ανοίκεια προσωπική επίθεση δεν είναι η πρώτη ούτε και θα είναι η τελευταία. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήγαγε σε πολιτική κριτική βρισιές του πεζοδρομίου ακόμα και για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. 

Για την ιταμή φράση «Θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα σε καθεστώς που θα ζήλευε και ο Όρμπαν της Ουγγαρίας» να τονίσουμε ότι προφανώς η κυρία αυτή αγνοεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν από αυτούς που πρωτοστάτησαν στο να εκδιωχθεί ο φιλότουρκος Όρμπαν από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

 Όσο για το δάσος της Κορακιάς, ότι θα το κάνουμε οικόπεδα, να της υπενθυμίσουμε ότι ήταν το κόμμα της που υποθήκευσε ολόκληρη την περιουσία της χώρας μας στους δανειστές βάζοντάς την στο ΤΑΙΠΕΔ, τότε που έσκιζε τα μνημόνια.

 Το δάσος της Κορακιάς δεν κινδυνεύει, κινδυνεύει όμως η αλήθεια, η δημοκρατία, η ευπρέπεια και ο πολιτικός πολιτισμός από την αντιπολίτευση των πεζοδρομιακών ύβρεων, των fake news και της πολιτικής ανυπαρξίας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΕΠ Αργολίδος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ