ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Βιβή Σκούρτη: Το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου κινδυνεύει

Βιβή Σκούρτη
Αγαπητοί συμπολίτες, ιδιαίτερα όσοι από εσάς ψηφίσατε Ν.Δ., φοβούμαι ότι το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου θα πάψει να λειτουργεί αν δεν αφυπνιστούμε, αν δεν αντιδράσουμε και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα θα περάσει στα χέρια ιδιωτών.

Στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου οι γιατροί μας κάνουν 11 εφημερίες το μήνα, ενώ θα έπρεπε να κάνουν 7 και μετά την παραίτηση ενός συναδέρφου τους που απηύδησε από την αναλγησία του νεκροθάφτη του Αχέρωντα υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη, θα φτάσουν στις 15 εφημερίες το μήνα.

Όπως καταλαβαίνετε με εξουθενωμένο το προσωπικό Πρωτοβάθμιας Υγείας Φροντίδας, δεν μπορεί να υπάρξει.

Άμεσα χρειάζεται οπωσδήποτε η ενίσχυση με 2 τουλάχιστον γιατρούς και ενίσχυσή του με Μικροβιολόγο, Οδοντίατρο και Υπερηχοτομογράφο.

Η εγκατάλειψή του είναι σκόπιμη!

Και αν λάβουμε υπόψη ότι μέσα στο 2024 ουσιαστικά προβλέπεται να κλείσει για 6 μήνες προκειμένου να γίνουν επισκευές απαραίτητες στο κτίριο, δεν θα ξαναδούμε Κέντρο Υγείας με τη δημόσια μορφή.

Απαιτείται να αφυπνιστούμε ΟΛΟΙ!

· Συλλογικότητες και φορείς της Ερμιονίδας.

· Οι Βουλευτές των κομμάτων που θα εκλεγούν και κυρίως ο Δήμος Ερμιονίδας.

· Επιβεβλημένο επίσης να τοποθετηθούν οι υποψήφιου Δήμαρχοι, για να γνωρίζουν οι πολίτες το τι προτίθεται να κάνουν, για τη σωτηρία της δημόσιας μορφής του Κέντρου Υγείας μας.

Οι ευθύνες του απερχόμενου Δημάρχου είναι τεράστιες!

Η απραγία του εκκωφαντική!

Να δράσουμε λοιπόν πριν να είναι αργά, γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς ότι συμβαίνει στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, είναι αποτέλεσμα του Προγράμματος της Ν.Δ. για την Υγεία.

Το Πρόγραμμα αυτό, που ο απερχόμενος Δήμαρχος Ερμιονίδας αποδέχεται κατά γράμμα.

Ένα πρώτο βήμα για να αποτρέψουμε το κλείσιμο του Κέντρου Υγείας είναι να ψηφίσουμε στις 25 Ιούνη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε ότι αφορά εμάς, τιμώντας όλους εκείνους που με εμπιστεύθηκαν, που με ψήφισαν, αλλά και όλους εκείνους που δεν μου έδωσαν την ψήφο τους, υπόσχομαι ότι θα είμαι εδώ, για να γίνει το Κέντρο Υγείας μας στολίδι, όπως ήταν και παλαιότερα.

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη, Υποψήφια Βουλευτής στην Αργολίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ