ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

ΚΚΕ Αργολίδας: Μετά τον πάτο υπάρχει κι άλλος ...πάτος!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 π.μ. |
ΚΚΕ
Η φαιδρότητα με την οποία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να υπερασπιστούν την επιστράτευση του γνωστού αντικομμουνιστή Μαραντζίδη ως «ιθύνοντα νου» της προεκλογικής τους καμπάνιας έχει ενδιαφέρον. 

«Ζητήσαμε τη συνεργασία ενός κορυφαίου πολιτικού επιστήμονα, ο οποίος θα βοηθήσει με την αναλυτική του ικανότητα», έλεγε μέσα στην αμηχανία του ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτικό σταθμό.

Η αλήθεια είναι ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά το τελευταίο διάστημα, δείχνει ιδιαίτερη «αναλυτική ικανότητα» στο ξέπλυμα κάτι τέτοιων τύπων. Ειδικά ο συγκεκριμένος, που έχει πάρει «εργολαβία» στην Ελλάδα τη θεωρία των «δύο άκρων», που δικαιολογεί τη δράση των ταγματασφαλιτών και λοιδορεί το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ, εμφανίζεται στην προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ λίγες μέρες μετά τα χαριεντίσματα του αρχηγού του ακόμα και με ορφανά του Κασιδιάρη προς άγρα ψήφων. Τώρα, για να υπερασπιστούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον Μαραντζίδη, λένε για παράδειγμα ότι πρόκειται για «μία φωνή που, αν την είχαμε ακούσει νωρίτερα, ενδεχομένως να μας είχε βοηθήσει».

Επειδή όμως όσοι αισθάνονται πραγματικά αριστεροί και προοδευτικοί, τον έχουν ακούσει τον Μαραντζίδη «απ' την καλή και την ανάποδη» όλα αυτά τα χρόνια, ήρθε η ώρα να γυρίσουν οριστικά την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ που τον ξεπλένει ξεδιάντροπα, επιβεβαιώνοντας ότι στην περίπτωσή του μετά τον πάτο υπάρχει κι άλλος ...πάτος.

1.6.2023 
 ΤΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ